Προς το περιεχόμενο

MOOER SD 3O


speros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μανουαλ δεν έχει τη λίστα με τους ενισχυτές και τους ρυθμούς. Υπάρχουν κάπου ? Κάνω αναζήτηση αλλά τίποτα.. Έχει κανείς τον ίδιο ενισχυτή ?

Επεξεργασμένο από speros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα PRESETS τα έχω σβήσει σχεδόν όλα.. Είναι τραγικά.. το είχα διαβάσει σε reviews και πριν πάρω τον ενισχυτή. Ειδικά οι στάθμες των εντάσεων σε κάθε preset είναι για να σε τρομάζουν. Εκεί που παίζεις σε κανονική ένταση, αλλάζεις preset και γίνεται χαμός... ανεβάζει ένταση δηλαδή. Θέλουν διόρθωση και αποθήκευση ένα-ένα. Φυσικά ούτως ή άλλως πρέπει να ρυθμιστούν ανάλογα με τους μαγνήτες που φοράει η κιθάρα.

 

...αυτό που ψάχνω είναι τη λίστα με τους ενισχυτές που εξομοιώνει. Δηλαδή στη φωτογραφία από το manual που βλέπουμε παραπάνω είναι το preset 2C. Σ' αυτό έχει τον ενισχυτή BE100DS. Ήθελα να βρω τη λίστα με τους ενισχυτές και ποιον εννοεί ο ποιητής κάθε φορά.. Προφανώς δεν έχουν βάλει τα original ονόματα (fender/marshall κλπ γιατί δεν έχουν δικαιώματα).

 

Επίσης στο JAM mode δεν έχει στο manual τη λίστα με τους ρυθμούς. Μάλλον θα τα γράψω μόνος μου σε ένα excel και θα τα τυπώσω για να τα έχω πρόχειρα και να μην γυρνάω το κουμπί όλη την ώρα να βρω αυτά που χρησιμοποιώ.

 

Τελικά πάντως, είναι το πιο τραγικό manual που έχω δει μέχρι τώρα. Ας είναι καλά το ενισχυτάκι που μου έχει λύσει τα χέρια όταν θέλω να συνδέσω κατευθείαν κιθάρα και να παίξω χωρίς πολλά καλώδια, έχοντας όλα τα απαραίτητα εφέ / ντραμς/λούπερ κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, speros είπε

Σ' αυτό έχει τον ενισχυτή BE100DS. Ήθελα να βρω τη λίστα με τους ενισχυτές και ποιον εννοεί ο ποιητής κάθε φορά..

 

Ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι ο Friedman BE-100.

 

Για κοίτα στην σελίδα 11 και κάτω μήπως βρεις τίποτα που να σε βοηθήσει.

 

 

85d70837-1b04-4846-830e-e8e82188f2b6.pdf

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου