Προς το περιεχόμενο

Νέο Kemper με 565€+ΦΠΑ


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Alter είπε

Ο πραγματικος αντιπαλος αυτη τη στιγμη για τετοιο μηχανημα ομως ειναι το Tonex, που ειναι πολυ πιο καινουργιο απο την τεχνολογια του Kemper και πιο φτηνο..!

 

Οι απόψεις διίστανται, κάποιοι λένε πως δεν είναι εξίσου καλό με τα μεγάλα παιδιά όσον αφορά τους ήχους ενισχυτών. Επίσης το tonex δεν έχει onboard effects, νομίζω έχει μόνο ένα απλό reverb. Το έχει κανείς να μας πει αν είναι καλό?

 

Μάλλον να χτυπήσουν το line6 hx stomp προσπαθούν που είναι στην ίδια τιμη και προσφέρει amps και effects

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, Mixolydianb9b13 είπε

 

 κάποιοι λένε πως δεν είναι εξίσου καλό με τα μεγάλα παιδιά όσον αφορά τους ήχους ενισχυτών.

Αυτο διαβαζω κ εγω.

 

Η Κεμπερ σε αυτα τα λεφτα θα παρει πολλους πελατες που θελανε κατι απο αυτα τα big boys, αλλα δε θελαν να σκασουν απο εναμισυ χαρτι κ πανω.

 

Συν το γεγονος πως εχει ενα αλφα ονομα κ σαν σαπορτ.

 

Οπως εχω πει κ σε αλλα παρομοια θρεντ, εμενα που δε με απασχολουν οι πολυπλοκες αλυσιδες, παρα μονο ο ηχος κ η αισθηση στο χερι (το ποσο "πιστα" δηλαδη σου δινουν εναλλακτικη σε πιο παραδοσιακες συνταγες), με ενδιαφερει πολυ κ το st rock amperium live.

 

Αλλα δε ξερω αν θα το τολμουσα, παροτι διαβαζω τα καλυτερα γι'αυτο ηχητικα, μονο κ μονο επειδη δεν εχω ιδεα για το support κ το customer service της εταιρειας

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Παντως ενας φιλος που ειχε το stomp, το Boss Gt1000 core, και αρκετα αλλα μια και παιζει σε μεγαλες δουλειες το θεωρει πολυ καλυτερο το tonex. Ακομη δεν αξιωθηκα να το παιξω ομως..

 

Επισης το tonex κανει profiling ενω τα αλλα stomp, core, κτλ ειναι modelers. Γενικως απιστευτες δυνατοτητες πια για 300-500 ευρω, ειδικα αν παιζεις και μεταχειρισμενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου