Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις για Modal Argon 8 με Waldorf Blofeld


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλή χρονια σε ολους με υγεία και επιτυχιες!

Νέος στα συνθι , ηθελα να ρωτησω αν κανένας γνωριζει τι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω ωστε να συνδεσω το Waldorf Blofeld με το Modal Argon 8 που εχω . Και τα δυο θα ειναι μεσω usb συνδεδεμένα στον υπολογιστη μου. Οποτε και τα 2 software θα τα χειριζομαι απο τον ιδιο υπολογιστη.

Θα παρακαλουσα πολυ οσο πιο αναλυτικά γινεται.

Σας ευχαριστώ πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

47 λεπτά πριν, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ είπε

Νέος στα συνθι , ηθελα να ρωτησω αν κανένας γνωριζει τι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω ωστε να συνδεσω το Waldorf Blofeld με το Modal Argon 8 που εχω.

Midi Out στο ένα, MIDI In στο άλλο, και τα δύο στο ίδιο MIDI κανάλι το οποίο θα διαλέξεις μέσα από τα μενού των δύο οργάνων. Το ποιο syhth θα οδηγεί ποιο θα το αποφασίσεις εσύ. Για την σύνδεση τώρα με pc και με κάποιο DAW να υποθέσω, θα πρέπει να ανατρέξεις στο manual του συγκεκριμένου DAW και να δεις τα MIDI settings που πρέπει να πειράξεις.

  • Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Blofeld δεν χρειάζεται να φορτώσει κάποιο sound pack του Quantum/Iridium για να ακουστεί καλά, έχει τα δικά του sound packs και απίθανες δυνατότητες για να φτιάξεις τα δικά σου patches. To Blofeld είναι κορυφαίο synth, από τα πλέον κορυφαία ακόμα και σήμερα και σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής. Και αν και τα τελευταία χρόνια η τιμή του ανέβηκε κάπως, παραμένει ένα καρα-bargain synth.🤘

Από τα λίγα synths που μετάνιωσα όταν το πούλησα.

  • Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου