thunderforce Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 an i kithara einai kourdismeni se drop d tote kai to mpaso prepei na eixei kai to analogo kourdisma? episeis prepei na paro alou tipou xordes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 an i kithara einai kourdismeni se drop d tote kai to mpaso prepei na eixei kai to analogo kourdisma?episeis prepei na paro alou tipou xordes? To drop Dειναι ΡΕ ΛΑ ΡΕ ΣΟΛ ΣΙ ΜΙ για κιθαρα, οποτε ακολουθει και το μπασσο ΡΕ ΛΑ ΡΕ ΣΟΛ.Σε αυτο το κουρδισμα δεν θα χρειαστεις αλλες χορδες...αν παλι ριξεις κι'αλλο π.χ. σε ΝΤΟ μπορεις να βαλεις 11-αρες για να μην ειναι πολυ "πλαδαρες" οι χορδες και να εχουν ατακα :wink: Οσο πιο πολυ ριχνεις κουρδισμα τοσο χαλαρωνουν οι χορδες,απο εκει και επειτα ειναι στην κριση σου αν το θες αυτο.Εγω προσωπικα το θελω αυτο...οταν ριχνω μου αρεσει το πως αντιδρουν οι χορδες.Εγω δοκιμασει σετ χορδων για χαμιλο κουρδισμα και δεν μου αρεσε καθολου!Ηταν πολυ σφιχτες,δεν μπορεις να κανεις bend. Ο ΙΟΜΜΙ απ'την αλλη εβαζε 8-αρες και εριχνε σε ΝΤΟ..σκεψου... :lol: :lol: Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Πολύ απλά το τετράχορδο έχει μι-λα-ρε-σολ, το πεντάχορδο μία χορδή παραπάνω μπάσα (σι) και το εξάρδοδο εχει και μι ψηλή. edit: thunderforce αν γίνεται γράφουμε ελληνικά... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dragonlord Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Πολύ απλά το τετράχορδο έχει μι-λα-ρε-σολ' date=' το πεντάχορδο μία χορδή παραπάνω μπάσα (σι) και το εξάρδοδο εχει και μι ψηλή.[/quote']Δεν είναι απαραίτητο αυτό, υπάρχουν και πεντάχορδα με μι-λα-ρε-σολ-μι πχ. Για να μην πω για το καινούργιο τετράχορδο της warwick που είναι φα δίεση-σι-μι-λα (ναι, σχεδόν μια οκτάβα κάτω από τα συνηθισμένα τετράχορδα). Το σύνηθες πάντως όντως είναι μι-λα-ρε-σολ για τα 4χορδα και μια μπάσα σι για 5χορδα. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να το αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thunderforce Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 sorry gia ta greeclish ala pira kenourgio pc kai gia kapio logo den mporo na alakso se ellinika..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση