Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για korg pa50!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω ένα pa50Το πρόβλημα μου είναι ότι οι ρυθμοί λαικοί και γύφτικοί ενώ στους άλλους έχει hold στη συγχωρδία που πατάς σε εμένα δεν έχει.Πια ρύθμιση λείπει.Έψαξα πολύ στο μενού αλλά δε ξέρω τι να πειράξω όντας αρχάριος

Επίσης σε ίδιο αρμόνιο ενός φίλου μου τα πιάνα δεν έχουν αισθησία τα αυθεντικά όχι ,άλλος ήχος που έχει βάλει αυτός.Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε γεια σου!!

1. Θα σώσεις ότι έχεις στο όργανο σε μια δισκέτα.

2. Θα φορτώσεις με Load από την αρχή την εργοστασιακή δισκέτα, για να επαναφέρεις το όργανο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

3. 3. Στη συνέχεια θα ανοίξεις τον φάκελο,(της εργοστασιακής), θα επιλέξεις Global, και θα ξανακάνεις Load σε αυτό.

Πιστεύω ότι έτσι το όργανο, έχει έρθει στις κανονικές ρυθμίσεις. Εάν είναι έτσι, τότε:

4. πάτησε το κουμπάκι Global , και αντέγραψε σε ένα χαρτί τις ρυθμίσεις, που έχει από όλες τις σελίδες.

5. Βάλε την δισκέτα τη δική σου, πάτα load, μετά open, και φόρτωσε τα με την σειρά όλα όπως έρχονται, δηλαδή ,programs, styles, performance, ΕΚΤΟΣ τα Global. Να κρατήσει τα παλιά Global.

Πιστεύω να βοήθησα . ΓΙΑΝΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι βοήθησες αλλά όταν πήρα εγώ το όργανο,καινούργιο υποτίθεται είχε μέσα στην υποδοχή μια δισκέτα με λαικούς ήχους και ρυθμούς και μάλιστα ήταν και φορτωμένοι.Καμοιά εργοστασιακή δισκέτα δεν υπήρχε-υπάρχει:twisted: .Τι

μπορεί να γίνει σε αυτή τη περίπτωση?Θα μπορούσε κάποιος να μυο τη στείλει?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κάπως αλλιώς χωρίς να σβήσω όλους τους ήχους?

Επίσης,το έχει ανοίξει κανείς το συγκεκριμένο όργανο?Μου εμφανίστηκε ένα πρόβλημα με ένα κουμπί (από αυτά που επιλέγεις ήχους)δίπλα στην οθόνη.Πατιέται μεν αλλά θέλει πολύ πίεση.Προσπάθησα να φυσήξω αλλα τίποτα το πρόβλημα παραμένει και είναι ιδιαίτερα σπαστικό.Το πρόβλημα υπήρχε σχεδόν από την αρχή.Είναι μάλλον λόγω σκόνης.Τι προτείνετε εσείς?

 

Edit:Παιδιά μην αργείτε γιατί καιγόμαστε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για σου φίλε εγώ είμαι πάλι!! Μπές στο www.korgpa.com και κατέβασε το λειτουργικό . Αν και θα σου έλεγα, να συμβουλευτείς τα παιδιά στο bonstudio. Οδός Ζαίμη , στην Αθήνα . Στο int/net θα βρεις τα τηλέφωνα. Όσο για τα κουμπάκια, το ίδιο πρόβλημα έχουν και τα i30, και τα pa800, που για μενα το τελευταίο έιναι πολύ μάπα, σε βασικά θέματα. Μόνο το pa80 που έχω και απΆ αυτό, έχει διαφορετικό πάνελ, με πολύ ανθεκτικά κουμπάκια. Αυτά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα μπορούσα να κάνω μόνος την επισκευή ή τέλως πάντων να το κάνει κάποιος ηλεκτρολόγος ή κάτι παρόμοιο?όσο για το λογισμικό κατέβασα ένα προγραμματάκι που έγραφε μόνο του το λογισμικό στη δισκέτα αλλά δεν ήξερα πως να το εγκαταστήσω στο αρμόνιο.Δεν είμαι από Αθήνα άρα θα χρειστώ κάποιο mail ή κάποιο τηλέφωνο.

 

EDIT:Τελικά το άνοιξα το αρμόνιο και με λύπη μου παροτήρησα ότι η οθόνη μαζί με τα διπλανά της κουμπάκια είναι πάνω σε κύκλωμα και κολλημένα όλα μαζί οπότε δε μπορώ να το προσεγγίσω το χαλασμένο και να το καθαρίσω.

Επίσης από προχθές δεν έχει απαντηθεί το mail μου στο bonstudio αν και παρόλα αυτά δε πρόκειται να το στείλω εκεί γιατί είναι φαρμακείο σε τιμές γενικά από ότι είδα.¶ν το πάω σε ηλεκτρονικό στη πόλη μου θα το φτιάξει λέτε ή θα κάνει ζημιά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Το όργανο αν είναι καινούργιο έχει εγγύηση και δεν θα πληρώσεις τίποτα. (εκτός αν έριξες τίποτα ξύδια πάνω...).

2. Ο Τελευταίος που πρέπει να επισκεφτείς είναι Ηλεκ/λόγος για το όργανο.

3. Πρέπει να είναι ενεργοποιημένα (πάνω δεξιά στο όργανο) το "Lower" και "Split" για να λειτουργήσου όπως εσύ ζητάς οι συγχορδίες.

4. Μην περιμένεις απαντήσεις του λεπτού στο φόρουμ απο την στιγμή που μπορείς απλά να πάρεις τηλέφωνο στην BonStudio αν όχι Αθήνας στην Θεσσ/νίκη και να ρωτήσεις απλά.

 

Υ.Γ. Το κόστος επισκευής για τέτοια "μικροπράγματα" δεν είναι "τσουχτερό" όπως προανάφερες εκτός αν (π.χ. τα 50 ευρώ) σου φαίνονται αρκετά,οτι μπορεί βέβαια ο καθένας.

Παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς,αν δεν καλυφτείς ρώτα πόσο περίπου θα σου κοστίσει απο την στιγμή που τους αναφέρεις την ζημιά που έχεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3. Πρέπει να είναι ενεργοποιημένα (πάνω δεξιά στο όργανο) το "Lower" και "Split" για να λειτουργήσου όπως εσύ ζητάς οι συγχορδίες.

Όχι και όμως δε γίνεται αυτό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τότε κάτι δεν πάει καλά φίλε μου...

Χωρίς αυτα δεν γίνεται αρχικά να παίζουν συγχορδίες και αν δεν είναι και το κουμπάκι (MEMORY TIE) δεξιά απο την φωνή (Volume) δεν κρατιούνται συγχορδίες.

Αν είσαι τόσο σίγουρος ότι όλα αυτά τα έχεις ελέγξει,τότε δοκίμασε να περάσεις φρέσκο το λογισμικό του απο την αρχή και μαζί και τα Musical Resourses (όχι κάποιο δικό σου ΣΕΤ) και δοκίμασε πάλι.

Αν πάλι τα ίδια πιστεύω (μακάρι να μην είναι έτσι) ότι κάποιο άλλο πιο χονδρό πρόβλημα παίζει στο Pa σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου