kramer8 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 έχει ακουστεί ότι ο Angus Young παίζει με 7άρες τώρα κατά πόσο είναι αλήθεια εγκώ ντέν ξέρειμα καλα πως ειναι δυνατον τον ηχο του angus να τον βγαζουν 7ρες??? hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 όχι ρε παίδες. Χρησιμοποιεί 9αρες για τα σόλο και 10ρες για τα ρυθμικά. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2007 Να ρωτήσω κάτι παιδικό? Με 8άρες :(είχα βάλει μία μέρα σε μία strat να δω πως είναι) δεν μπορώ να παίξω συγχορδίες χωρίς να φαλτσάρουν κάποιοες χορδές από το πάτημα, το σήμα είναι αδύναμο, (με αποτέλεσμα να ακούγεται πιό έντονο το όποιο φύσημα) και ξεκουρδίζονται και πιο εύκολα λόγω χαμηλότερης τάσης. Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα τελικά που θα κάνουν κάποιον να τις προτιμήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 εγω επαιζα με 7αρες.. πριν 4 μερες αγορασα ενα σετ 10-52 d addario.μπορω να πω οτι ξενερωσα αφανταστα γιατι χαλασε ο ηχος κατα καποιο τροπο.(μου αρεσουν πολυ τα πριμα και καθολου τα μπασα) εναι και λιγο πιο δυσκολο να συμηθισω να παιζω bare o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 έχει ακουστεί ότι ο Angus Young παίζει με 7άρες τώρα κατά πόσο είναι αλήθεια εγκώ ντέν ξέρειμα καλα πως ειναι δυνατον τον ηχο του angus να τον βγαζουν 7ρες??? 7άρες 8O 8O 8O Τι λέτε ρε παιδιά! O Angus έχει παίξει από 10άρες έως 12άρες αλλά νομίζω την τελευταία δεκαετία κρατάει 11άρες. Ο Malcolm έχει 12άρες στη Gretsch του. Με 8άρες παίζει ο Malmsteen αλλά 7άρες πάει πολύ ρε παιδιά... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 εγω επαιζα με 7αρες.. πριν 4 μερες αγορασα ενα σετ 10-52 d addario.μπορω να πω οτι ξενερωσα αφανταστα γιατι χαλασε ο ηχος κατα καποιο τροπο.(μου αρεσουν πολυ τα πριμα και καθολου τα μπασα) εναι και λιγο πιο δυσκολο να συμηθισω να παιζω bare Τι περίμενες; Πήγες απ'το άσπρο στο μαύρο απ'τη μια στιγμή στην άλλη! Βάλε 9άρες για κανένα εξάμηνο και μετά άλλαξε σε 10άρες. Ή βάλε πρίμες από 9άρες και μπάσες από 8άρες ή το ίδιο με 10 και 9. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2007 το ηξερα αυτο που με περιμενε απλα θελω να δυναμωσουν τα δαχτυλα μου και πρωτα ο θεος σε κανα μηνα που θα ξανα αλλαξω θα βαλω λεπτες γιατι θα το παρω σοβαρα το θεμα.. o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Να ρωτήσω κάτι παιδικό? Με 8άρες :(είχα βάλει μία μέρα σε μία strat να δω πως είναι) δεν μπορώ να παίξω συγχορδίες χωρίς να φαλτσάρουν κάποιοες χορδές από το πάτημα' date=' το σήμα είναι αδύναμο, (με αποτέλεσμα να ακούγεται πιό έντονο το όποιο φύσημα) και ξεκουρδίζονται και πιο εύκολα λόγω χαμηλότερης τάσης. Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα τελικά που θα κάνουν κάποιον να τις προτιμήσει?[/quote'] Πολύ πιο άνετες στο παίξιμο ίσως για κάποιον που έχει αδύναμα εκ φύσεως δάχτυλα :wink: Και ο Billy Gibbons παίζει με 8άρες :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Να ρωτήσω κάτι παιδικό? Με 8άρες :(είχα βάλει μία μέρα σε μία strat να δω πως είναι) δεν μπορώ να παίξω συγχορδίες χωρίς να φαλτσάρουν κάποιοες χορδές από το πάτημα' date=' το σήμα είναι αδύναμο, (με αποτέλεσμα να ακούγεται πιό έντονο το όποιο φύσημα) και ξεκουρδίζονται και πιο εύκολα λόγω χαμηλότερης τάσης. Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα τελικά που θα κάνουν κάποιον να τις προτιμήσει?[/quote'] Πολύ πιο άνετες στο παίξιμο ίσως για κάποιον που έχει αδύναμα εκ φύσεως δάχτυλα :wink: Και ο Billy Gibbons παίζει με 8άρες :wink: Κάτι σαν τις παιδικές μπασκέτες - τις χαμηλές? :lol: :lol: :lol: Νόμιζα ότι είχε κάποια σχέση με το πως ακούγονται τα υπερ-μεταλιάρικα γκάζια. Πέραν της πλάκας, έπαιζα πολλά χρόνια με 9ρες επειδή με για τέτοιες ήταν σεταρισμένη η πρώτη κιθάρα που αγόρασα. Συνήθισα με αυτές και ότι κιθάρα έπαιρνα έβαζα 9άρες θεωρώντας ότι το bend θα είναι δύσκολο με βαρύτερες. Κάποια στιγμή έβαλα 10άρες και νομίζω προσαρμόστηκα σε 2-3 μέρες. Πράγματι όμως....bend 2 τόνων με 10άρες θέλει να βάλεις δύναμη....με 9άρες γίνεται σχεδόν ..μόνο του. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2007 Εγώ είχα γολύ καιρό 11άρες.Ωραίος όγκος μεταλιές κλπ, αλλά όταν ξανάβαλα 9άρες με βόλεψαν πάρα πολύ στα καθαρά.Τα μπαρέ ακούγονται ολοκάθαρα κλπ. Σκέφτομαι να βάλω 10άρες για να έχω κάτι ανάμεσα σε 9άρεςκαι 11άρες αλλά βαριέμαι όλη τη διαδικασία για το τρέμολο και δεν ξέρω αν θα αντέχει και την πίεση το tremol-no :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση