Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Cubase SX3 και Guitar Rig 2


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ' αρχάς ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί πολλάκις και γι' αυτό αν κάποιος mod πιστεύει ότι δεν πρέπει να ανοιχτεί καινούριο και να μπει κάτω από κάποιο άλλο ας το βάλει.

 

Στο πρόβλημα τώρα... Στο laptop μου έχω έναν λογαριασμό χρήστη και μοναδικό. Για να μπορώ να δουλεύω πιο άνετα (εκμεταλλευόμενος την μέγιστη δυνατή υπολογιστική ισχύ) είπα να δημιουργήσω έναν δεύτερο λογαριασμό για να "παίζω" με το Cubase και τα λοιπά παιχνιδάκια μου. Να σημειώσω ότι στον πρώτο μου λογαριασμό το Cubase και το Guitar Rig συνεργάζονταν άψογα και το Guitar Rig έπαιζε μια χαρά και σαν stand alone. Στον νέο λογαριασμό το Guitar Rig παίζει κανονικά σαν stand alone αλλά δε θέλει με τίποτα να παίξει με το Cubase (ανοίγει κανονικά αλλά δεν βγαίνει ήχος ούτε με τάμα!!!). Κοίταξα άπειρες φορές τις ρυθμίσεις στο Cubase μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα αλλά δε βρήκα κάτι... Να προσθέσω ότι τα Windows είναι XP Home Edition Ελληνικά (ναι, ξέρω, πρέπει να του βαλω pro). Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει???

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα μπορουσες να κανεις ενα Install/unistall στο guitar rig και να δεις αν θα δουλεψει. Δεν παιρνει και πολυ χρονο, οποτε αν δεν λυθει, εδω ειμαστε;)

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο δεύτερος λογαριασμός που έφτιαξες είναι κομπλέ administrator λογαριασμός ή είναι από εκείνους τους "περιορισμένους" που δε σε αφήνουν να κάνεις τίποτε;

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου