Προς το περιεχόμενο

Γιορτή της μουσικής...


Alexei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγε κάποιος στην Αθήνα στη γιορτή της μουσικής?? Μήπως έπαιξε κάποιος? Εγώ πήγα στην Κλαυθμώνος και είδα τους Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, Νικο Χαλβατζή, My Wet Calvin και Κόρε. Ύδρο... Έπρεπε να φύγω δυστυχώς και δεν είδα Marsheaux και Matisse... Πολύ καλές εντυπώσεις από όλους, ειδικά από τους ανεβαστικούς "Μητέρα Φαλαινα Τυφλή" και τους, χθες, ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ Κόρε. Ύδρο., που πραγματικά τα έδωσαν όλα... Εσείς.. :?:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα δει κορε υδρο και matisse στο ξυλουργειο του μυλου οι κορε υδρο φανταστικοι οι matisse παρα πολυ καλοι αλλα ο 2ος κιθαριστας τους ειναι φορ δε πουτσ ειχε και εναν βοηθο να του σηκωνει το μικροφωνο ελεος ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πήγα στην Κλαυθμώνος και είδα τους Μητέρα Φάλαινα Τυφλή' date=' Νικο Χαλβατζή, My Wet Calvin και Κόρε. Ύδρο... Έπρεπε να φύγω δυστυχώς και δεν είδα Marsheaux και Matisse...[/quote']

 

Κι εγώ ακριβώς αυτούς είδα (τους έβλεπα όλους για πρώτη φορά).

 

Οι my wet calvin μου άρεσαν πολύ, αν και δεν ψήνομαι από το στυλ του "είμαι-στον-κόσμο-μου-παίζω-για-πάρτη-μου" που είχε ο κιθαρίστας-σπίτι. Ωραίο γούστο στις κιθάρες, ο ήχος ήταν λίγο μάπα (δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά) και πολύ όμορφη η διασκευή στο τραγούδι των Roxette.

 

Την αυτή παρατήρηση έχω και για τους Κ.Υ.: Ίσως στα πιτσιρίκια, βέβαια, να πιάνει το στυλ "χαμένος-στο-διάστημα-κοιτάω-τ'αστρα-εκτοξεύω-ποιητικούς (?) στίχους". Εν πάση περιπτώσει. Περίμενα περισσότερα με βάση το ντόρο που έχει γίνει γύρω από αυτούς, αλλά δεν άκουσα τίποτα ιδιαίτερο (ο κόσμος πάντως γούσταρε τρελά, τραγουδούσε όλους τους στίχους κλπ).

 

Αν οι "Φάλαινα" στοχεύουν σε μια θέση δίπλα σε Δεληβοριά, Ζακ Στεφάνου κλπ (δηλαδή ανάλαφρη αλλά όχι βλακώδη ποπ), πιστεύω ότι θα το καταφέρουν με χαρακτηριστική άνεση. Καλά προβαρισμένοι, εκ των πραγμάτων ακούστηκαν διαφορετικά από τους άλλους χάριν στα 11 (!) άτομα -που παίζουν από τσέλο έως τρομπόνι.

 

Eπίσης πολύ συμπαθητικό το γκρουπ με τα άσπρα πουκάμισα που βγήκε πριν τους Μ.Φ.Τ (oi Polaroid ήταν αυτοί; ). Χαλαρά τραγουδάκια και συμπαθητικές φάτσες, όλοι τους.

 

Ο Χαλβατζής μού φάνηκε αδιάφορος, σαν μοντέρνος ΠασχαλιδοΜάλαμας (φταίει και το ότι έχω αλλεργία στο συγκεκριμένο είδος).

 

Ήθελα πολύ να ακούσω Μαρσώ, Ματίζ (ειδικά τους τελευταίους), αλλά δεν μπόρεσα.

 

Το ευτυχές πάντως είναι ότι δεν συμμετείχαν οι γνωστοί δεινόσαυροι του "ελληνικού πενταγράμμου". Και του χρόνου :)

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι polaroid κατέβηκαν από τη σκηνή μόλις έφτασα.. Για τους calvin συμφωνώ μαζί σου 100%.. Ο Χαλβατζής καλός ήταν αλλά νομίζω η μουσική του ήταν λιγάκι μονότονη.. Εγώ με K.Υ. τρελάθηκα, αλλά γούστα είναι αυτά! Επίσης μου άρεσαν πολύ οι ΜΦΤ αφού πέρασαν στο κοινό θετική ενέργεια και όντως έκαναν την διφορά με τα 3 πνευστά και τα άλλα 3 εγχορδα-στην βιολο-οικογένεια- όργανα που έπαιζαν!..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμείς (elica) ανοίξαμε σήμερα στην πλατεία Γκοτζιά,πολύ ζέστη,λίγος κόσμος,αλλά να πώ ότι η παραγωγή ήταν πολύ καλή όπως επίσης ότι και ο ήχος στη σκηνή βοήθησε ώστε να περάσουμε καλά εμείς και εύχομαι και όσοι ήταν από κάτω...

 

cheers!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίξαμε χτές Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα μετά τους Common Sense οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί. Το stage πολύ καλό το κοινό περαστικοί κυρίως. Μια φίλη που ήρθε έπαθε ηλίαση, οι γυναίκες μας και συγγενείς που άντεξαν είπαν ότι ο ήχος ήταν πολύ καλός παρότι ουσιαστικά δεν κάναμε sound check. Πάντως καλά περάσαμε, και του χρόνου !

www.theworkaholics.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήμουν και εγώ την Παρασκευή στην Κλαθμώνος . Είδα μάλλον τους Μητέρα Φάλαινα Τυφλή ( μακάρι να ήμουν κουφός ), τα παιδιά που βγήκαν μετά απο αυτούς ( έφυγα όσο ποιο μακριά μπορούσα να μην ακούω ) . Με μεγάλη μου χαρά πάνω στην απογοήτευση της μιζέριας που μου βγάλαν τα παραπάνω γκρούπ άκουσα τους MWC . Νεανικό , δροσερό , τρελό μία έκπληξη για μένα . Έφυγα αμέσως μετά για να μήν χαλάσω αυτήν την διάθεση που μου είχαν δημιουργήσει . Πήγα να πιώ ένα ποτό πιο κάτω και γυρνώντας κατά τις 23.30 είδα κάτι το ............ ένα ''Αγγελάκα'' ένα ''πιανίστα'' κάποιον να ''κοπανάει'' κάτι τύμπανα , κάποιον να παίζει μπάσο , και κάποιον να ''πάιζει'' κιθάρα . Ένα έχω να πώ ...... παιδία έχουμε 2007 ΕΛΕΟΣ ......... Παρόλα αυτά έχω να παρατηρήσω ότι η διοργάνωση ήταν για τα .......... φεστιβάλ . ¶λλοι παίζαν 15' άλλοι παίζαν 40' . Αυτά ...... Αυτή είναι η υποκειμενική άποψή μου ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω επαιξα με ενα group στα Γιαννιτσα στον πεζόδρομο κ η "διοργάνωση" ηταν επιεικως απαραδεκτη με 20 ατομα κοινο.. Τπτ δε θυμιζε Ευρωπη.. :)

www.myspace.com/alexiguitar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου