Προς το περιεχόμενο

Βύσμα D-Sub 25 pin


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στο νοιζ. Μήπως ξέρει κανείς που να βρώ καλώδιο D-sub σε 8 balanced jack?? (σε λογική τιμή γιατί από thomann κλπ κανουν 70 ευρώ το ένα) Η έστω βύσμα D-sub να τα φτιάξω μόνος μου. Τα χρειάζομαι μόνο για 2 βραδιές και δεν θέλω να καταξοδευτώ. Κατά προτίμηση από e-shop γιατί είμαι Κρήτη. Ούτε στον Θωμά δεν βρήκα τέτοια βύσματα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

εμμμ.... Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σφαξε ενα καλωδιο παραλληλης συνδεσης Η/Υ και κολλα τα βυσματα που χρειαζεσαι.

αν το μηκος ειναι κατω απο 2 μετρα δεν θα εχεις απωλειες.

Αν τα 70 σου φαινονται πολλα , να ξερεις οτι εγω πληρωσα 230 ευρω για ενα αντιστοιχο 5μετρο καλωδιο.

 

Edit: βυσμα d25 μπορεις να βρεις σχεδον σε ολα τα ηλεκτρονικαδικα της πολης σου. χρησιμοποιουταν παλιοτερα πολυ συχνα για εκτυπωτες, modem κτλ.

Παντως σιγα μην καταφερεις να κλεισεις το βυσμα μετα απο τις κολλησεις :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι τέτοιο θες φαντάζομαι, ε;

hosa_dtp803.jpg

 

Μπορείς να πάρεις όντως ένα παράλληλο καλώδιο για εκτυπωτή, να κόψεις το βύσμα του εκτυπωτή και να κολλήσεις 8 βύσματα 1/4'', ΑΝ φυσικά ξέρεις ποιό καλώδιο πάει που. Έτσι με κανα 10-15 ευρώ θα είσαι κομπλέ.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

 

Jack2: Το ξέρω ότι και 70 που το βρήκα είναι λίγα αλλά το θέλω μόνο για 2 βραδιές για να ηχογραφήσω την πτυχιακή μου και μετά τίποτα. Τί να το κάνω και που να το πουλήσω? Και έχω και άλλα έξοδα γιαυτή και δεν θέλω να ανεβάσω το κόστος παρα πολύ καθώς δεν ελπίζω σε βοήθεια από τη σχολή.

 

Kwstas79: Το καλώδιο είναι για να συνδέσει τις direct εξόδους μιας soundcraft κονσόλας με τα ψηφιακά πολυκάναλα της tascam (DA-78 και DA-38). Το wiring το έχω ήδη.

 

Τελικά το βρήκα από Music store στα 38 ευρώ αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα από πλευράς εξυπηρέτησης κτλ.

 

Η πιο φτηνή λύση είναι να γράψω Unbalanced από τις RCA εισόδους των tascam αλλά δεν το προτιμώ.

εμμμ.... Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν θελεις παντως να αποφυγεις τελειως τα εξοδα, νομιζω πως καλυτερα να ακολουθησεις την τελευταια λυση..Μην υποτιμουμε τα RCA..μεγαλωσαν γενιες μουσικων και ηχοληπτων, και οταν ολο το συστημα εχει καλη ποιοτητα, τοτε το balanced με το unbalanced εχει ελαχιστη διαφορα στον ηχο του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε freemindgr ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά να διευκρινήσω ότι μιλάω για ταυτόχρονη ηχογράφηση 24 καναλιών. Τα καλώδια θα είναι όλα μπλεγμένα αφού μέσα στη ρακιέρα θα είναι τα τρία πολυκάναλα, οι 2 στερεοφωνικοί ισοσταθμιστές και μια φέτα lexicon pcm 91 για reverb. Η ηχογράφηση είναι για πτυχιακή και γι αυτό ζητάω το καλύτερο αποτέλεσμα. Φαντάζομαι με τόσα καλώδια μπλεγμένα εκεί μέσα θα είναι πιο εύκολο να μαζέψουν θόρυβο.

εμμμ.... Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα, αλλα ξερεις καλυτερα απο μενα πως οσο καλυτερα ειναι ποιοτικα τα καλωδια, τοσο μεγαλυτερη προστασια και μονωση εχεις απο ηλεκτρομαγνητικους θορυβους.

Επισης, μπορεις να προμηθευτεις μικρα καλωδια, των 50cm ( ή και ακομα λιγοτερο ), ωστε οι συστοιχιες τους να ειναι συντομες και να μην δημιουργουνται "κουλουρες" και εντονα σηματα!

Απλη, οικονομικη προταση βασικα κανω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου