Προς το περιεχόμενο

Τελικά αξίζει το Myspace?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανέβασα ενα καινουργιο κομματι:The rhythm of your love.Και πιστεύω οτι η προφορά ειναι καλύτερη για πειτε μου:)Επίσης θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα οσον αφορα αυτο το myspace...Πιστευεται οτι εχει λόγω υπαρξης?Εννοώ ναι ολα ωραια και καλα φτιαχνεισ τη σελιδα ανεβαζεις τη μουσικη κτλπ...απο κει και επειτα τι γινεται???Πιο το νοημα?Να γίνεις "διασημος" ?Προσωπικα δεν με απασχολει να έχω πολλους-λίγους "φιλους" και ουτε να γραφουν γνωστοι μου ποπο και τη μουσικη γραφεις και τετοια γιατι το ειδα."Γραψε μου να σου γραψω κι εγω μια καλη κουβεντα."Etsi systhxws.Αλλα αν το καλοσκεφτεις ειναι θέμα μαρκετινγ και self promo.Αν εχεις πολλους "φίλους" θα εχεις και περισσοτερα views...klp.Kαι ετσι ισως καποιος σε δει και ίσως ενδιαφερθει να σου κάνει μια πρόταση.Αν εισαι καλος φυσικά.Και ξεχωρίζεις μεσα στους χιλιάδες.Ξέρατε πως υπάρχει βιβλιο για το πως να εκμεταλευτεις σωστα τη σελιδα σου και τη μουσικη σου?και οτι μεσα σε ενα μήνα σιγουρα θα έχεις πάνω απο 2.000 views?Και η μουσικη τι ρόλο παίζει αν ειναι καλη η κακη δεν εχει σημασια γιατι ολα ειναι self promo.Aπογοητευτηκα λιγακι...Αυτο που κερδιζω όμως ειναι τα σχολεια σας για μια καλύτερη μουσικη!Και αυτο με κάνει να συνεχίζω να γίνομαι καλύτερη μέρα με τη μέρα...Ολα τα 'αλλα είναι ουτοπίες.Ακούω γνώμες σε αυτο το θέμα.Με ενδιαφέρει πραγματικά η αποψη σας.

 

http://www.myspace.com/belongnoone

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ πάντως βλέπω το μάη-σπέις ως χώρο επικοινωνίας με άλλους μουσικούς. Αν και έχω μια 200άρα φίλους (τίποτα σε σχέση με τα 2000-βάλε κάποιων), ωστόσο με 2-3 που δεν τους ήξερα έχουμε μια καλή επικοινωνία.Φτάσαμε πλέον να συνεργαζόμαστε κιόλας μέσω νετ και ήδη μπορώ να πω ότι φαίνονται οι επιρροές του ενός στη μουσική του άλλου.

Και μόνο από αυτό, είμαι ικανοποιημένος με το space.Είναι επίσης καλός τρόπος να ακούν οι φίλοι μου από το εξωτερικό τα κομμάτια μου.

 

 

Και δεν μπορώ καθόλου αυτούς που στέλνουν κάθε μέρα μαζικά σχόλια, δήθεν προσωπικά με την φράση από κάτω "By the way, check my new song, and buy my album and on my next tour be my groupy".

 

Και κλείνοντας να αναφέρω και το χιουμοριστικό μέρος του, καθώς έχω γελάσει με πολλούς εκεί μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω ασχοληθεί με το MySpace, δεν το έχω ψάξει, δεν έχω λογαριασμό, δεν ξέρω λοιπόν πόση βαρύτητα έχει η γνώμη μου-από τη στιγμή που δεν νομίζω ότι το έχω κατανοήσει, ίσως να είμαι άδικος...

 

Αλλά πιστεύω ότι αυτού του είδους η δραστηριότητα, διευκολύνει όσο και διαστρεβλώνει: Ναι, είναι "δίκαιο" για κάθε χρήστη Η/Υ με μια καλή σύνδεση στο Internet να μπορεί να απολαμβάνει μιας κάποιου είδους δημοσιότητας, αλλά εδώ βρίσκεται-για μένα-και η διαστρέβλωση: Πρόκειται για μια "βολική", εξ αποστάσεως δημοσιότητα, σε ένα κύκλωμα που ήδη λειτουργεί απομονωτικά και δημοσιοσχετίστικα (με βλέπεις; -θα σε δω, μου γράφεις; -θα σου γράψω etc)

 

Είναι όσο "εύκολο" και "εξ αποστάσεως" θέλει να είναι και ολόκληρη η εποχή μας φοβάμαι, παρόλο που, σίγουρα, είναι μια κάποια λύση προβολής. Φοβάμαι όμως πως δεν θα είναι ποτέ το ίδιο με το να σταθείς με ένα CD στο χέρι μπροστά σε έναν μαγαζάτορα/manager/παραγωγό και να ακούσεις, in your face, τη γνώμη του άλλου για τη δουλειά σου.

 

Γενικά είμαι λίγο επιφυλακτικός προς ότι δεν προϋποθέτει να βάλεις και το τομάρι σου μέσα. Να φας ψάρι δηλαδή, αφού βρέξεις και λίγο κώλο. :wink:

 

Οι δραστήριοι στο MySpace λογικά θα έχουν πληρέστερη εικόνα, θα περιμένω να τους ακούσω με προσοχή.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα μπω σε αναλυσεις και

δεν θα βγαλω συμπερασματα,θα πω απλως οτι ειναι ενα καλο μεσο

για να :

1)ακουσεις πολλα στυλ μουσικης

2)παρεις ιδεες

3)εισαι μελος μιας κοινοτητας που εχει κοινο 'αυτοσκοπο',το να

ακουστει προς τα εξω δηλαδη(ποιος δεν θελει να ακουστει η μουσικη του?)

4)Παρεις γνωμες για τις ιδεες σου σαν καλλιτεχνης

 

Eπισης,το να γραψεις ενα (καλο)σχολιο,σημαινει οτι αφιερωσες εστω και λιγο χρονο στον δημιουργο,αυτο και μονο ειναι μια καλη αρχη :wink:

 

...http://www.myspace.com/musicaeternal

 

:lol: :lol: :lol:

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bασικά είναι ένα καλό μέσο για να ακούσεις πράγματα πέρα δισκογραφικών. Όπου πραγματικά ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι κομμάτι δικό του έχει και να το ακούσει κάποιος άσφαιρος.

Εμένα αυτή η διαδικασία μάγκες μου αρέσει πάρα πολύ. Δηλαδή να ακούω κάτι που δεν είναι από δισκογραφική, ούτε από χίλια δυο στούντιο και φιλτραρισμένα από παραγωγούς, αλλά είναι η μουσική όπως την σκέφτηκε ο τυπάκος που την έγραψε

Dreamers come and go, but a dream's forever

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παντως μεσω myspace βρηκα συμβολαιο για τη μια μου μπαντα, κ με πηρανε κ σε μια αλλη, με πολυ καλες προυποθεσεις, πολυ επαγγελματικα standards.

+ το οτι εχουμε κλεισει πανω απο 6 live για το καλοκαιρι, κ αν δεν ηταν ο τραγουδιοστης μας φανταρος, θα κλειναμε κιαλλα..

www.myspace.com/alexiguitar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και θα συμφωνησω με τον kontras μιας κ ειναι πολυ καλη φαση το Surfing στο myspace, ακουγοντας παραλληλα μουσικη.

Ασε που ειναι παρα πολλοι αυτοι που εχουν αξιολογα τραγουδια τελικα..

www.myspace.com/alexiguitar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιώ το myspace όσο καιρό υπάρχει η σελίδα μου (κοντά 1,5 μήνα).

 

Εύκολα διαπίστωσα ότι -όσον αφορά τουλάχιστον στην Ελλάδα- υπάρχουν πράγματα σπουδαία που για τους γνωστούς λόγους (εταιρείες, εμπόριο κλπ) δε θα τα άκουγα ποτέ. Η tv βρωμάει, το ράδιο ζέχνει, τα περιοδικά μυρίζουν.

Είναι ένας ωραιότατος τρόπος να ακουστεί (και) σπουδαία μουσική, παρακάμπτοντας τους ηλίθιους χαρτογιακάδες.

 

Από κει και πέρα, η γκρίνια ταιριάζει παντού.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου