Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κιθάρας+ενισχυτή


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Χαιρετώ την ωραία παρέα σας! Αποφάσισα να αγοράσω ηλεκτρική κιθάρα (παίζω ακουστική + κλασσική εδώ και χρόνια) και έχω καινει την εξής επιλογή

 

FENDER 72 TELECASTER CUSTOM RW 3SB

http://www.thomann.de/gr/fender_72_telecaster_custom_rw_3sb.htm

 

ROLAND CUBE30X

http://www.thomann.de/gr/roland_cube30x.htm

 

To θέμα είναι οτι έχω παίξει με telecaster αλλά με την συγκεκριμένη όχι και μου είναι δύσκολο να κατέβω στον πολιτισμό, λόγω δουλειάς, για την δοκιμάσω σε κανένα μαγαζί -αν και δεν την είδα σε κανένα site ελληνικού καταστήματος-.

Οσο για τον ενισχυτή η επιλογή έγινε μετά από πρόταση φίλου.

Πώς σας φαίνονται? Είχε μήπως κανένας κακή εμπειρία με κάποιο από τα παραπάνω?

Επίσης έχει μήπως κανείς ιδέα αν η κιθάρα είναι Japan η Mexico? Έστειλα ένα mail στου thomann με ερωτήσεις και μου απάντησαν "λάβαμε την πληρωμή σας και ετοιμάζουμε την παραγγελία σας" 8O -μάλλον με μπερδεψαν με καποιον άλλο-.

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να είναι στην τιμή που λέει στην φωτογραφία πρέπει να είναι made in Mexico. Γενικά δεν συμπαθώ τις Telecaster οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο πως ακούγεται. Όσο για τον ενισχυτή δεν γνωρίζω επίσης. Γιατί δεν βλέπεις για κανένα Marshall.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια χαρά! δεν έχω εμπειρια με τα οργανα που αναφερεις και δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη!

έτσι όπως θέτεις το ζήτημα όμως είναι σαν να λες ότι θες μια tele επειδή αυτή ξέρεις μόνο, έχεις παίξει και σου άρεσε. κατάλαβα καλά? αν είναι έτσι, ίσως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο μιας stratocaster.

 

Μια και στο σύνολο φτάνεις τα 922 Ε (αν υπολόγισα καλά) ίσως είναι καλύτερα να επενδύσεις σε ένα πράγμα μόνο και καλό. Την κιθάρα δηλαδή..

μια les paul στα 1350 σε ενδιαφέρει ? αυτή θα ήταν ίσως η δικια μου επιλογή: http://www.thomann.de/gr/gibson_lpclassic_black_egitarre.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την κιθάρα μέσα από ενισχυτή θα την ακούει και όπως ξέρουμε όλοι πλέον πιο καλά θα ακουστεί μια μέτρια κιθάρα μέσα από καλό ενισχυτή παρά μια καλή κιθάρα μέσα από μέτριο ενισχυτή.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν διατύπωσα σωστά τις σκέψεις μου -είμαι και στη δουλεία, άλλος φωνάζει από εδώ, άλλος απο εκεί...- εκτός από telecaster έχω παίξει και με μερικές ακόμα κιθάρες -φίλων- ibanez, epithone sg, stratocaster, με les paul όχι. απλά ο ήχος της telecaster ήταν πιο κοντά στα γούστα μου και μου άρεσε και η εμφάνιση. Τα 1350 ευρώ είναι πολλά για την συγκεκριμένη στιγμή και χωρίς ενισχυτή οπότε... Όσο για τον ενισχυτή δεν είμαι και πολύ σχετικός.. κάθε πρόταση δεκτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχεις παίξει με τη συγκεκριμένη τέλε που ενδιαφέρεσαι. Αν είναι όντως έτσι μην περιμένεις να έχει ίδίο ήχο μιας και έχει το διπλό.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δες και εδώ να πάρεις μια ιδέα. ίσως βρεις μερικά σχόλια που να σε βοηθήσουν.

http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Fender/%2772+Telecaster+Custom/10/1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιοτατη επιλογη και πολυ ευελικτη κιθαρα,θα εχεις κλασσικο ηχο τελε (που οπως ειπες σου αρεσει) καθως και παχυτερο ηχο αν χρειαστεις απο τον neck Μαγνητη. :wink:

 

για τον ενισχυτη δεν ξερω να σου πω αλλα ειναι μια τιμια λυση απο οτι ακουω για τα λεφτα του. :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο cube είναι 1 αρκετά τίμιος modelling ενισχυτής. Οπότε με το σκεπτικό του να πάρεις μια καλή κιθάρα και 1 τίμιο ενισχυτή και όταν βρεις λ7 παίρνεις και κάποιον καλύτερο, όρμα.

 

Πάντως απορώ πως του ξέφυγε του sf και δεν σου πρότεινε αυτήν: http://www.thomann.de/gr/fender_classic_player_baja_tele_vb.htm που είναι και πάρα πολύ καλή και γίνεται και 1 ψιλοχαμός με αυτήν σχεδόν σε όλα τα φορουμ. Δεν έχει τον 2πλο μαγνήτη στον λαιμό, οπότε αν αυτό είναι αναγκαία συνθήκη...

Πάντως αν έχεις ακόμα καιρό και διάθεση όρμα στα διάφορα μαγαζιά και δοκίμασε κιθάρες, για να βρεις ποια σου κάθετε καλά!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου