Προς το περιεχόμενο

Απορίες nooba timpanisti


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια μας μαγκες :) τωρα ξεκιναω το αθλημα και εχω μερικες αποριες.

εχω καταληξει στα superstart και σκεφτομαι να χτυπησω 24αρα κασα αλλα μου εχουν πει οτι ειναι υπερβολικο και θα με δυσκολεψει, δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοουν και θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες στο θεμα αυτο. υποψιν οτι εχω κολλημα με τη μποτα και θελω ενταση :twisted: . η μουσικη που ακουω ειναι κυριως metal.

αλλη απορια ειναι στην επιλογη διπεταλου. ειμαι αναμεσα στα axis και στα iron cobra power glide. δεν σκεφτομαι ταχυτητες κολλιας αλλα θελω δυναμη και 200-220 bpm να μου τα δωσει το πεταλι οταν με το καλο μαθουν τα ποδαρακια μου( ξερω οτι το πεταλι δεν πεζει μονο του αλλα τα εργαλια μερικες φορες κανουν το μαστορα :wink: .), τι θα δουλεψει καλυτερα απο τα δυο σε τετοιες συνθηκες κατα την αποψη σας? ακομα ενα καλο σετακι πιατον 5-6 κομματια ride crash splash chinα hi hat ποσο θα κοστισει , τι προτινεται για το ειδος μουσικης που ακουω? τα paiste που τα εχω ακουσει μου ψιλοαρεσαν.

 

sorry αν ανοιξα μεγαλο θεμα, ειναι η πρωτη φορα που γραφω και εχει μπλεξει λιγο το μυαλο μου. ολες οι αποψεις θα βοηθησουν. ευχαριστω προκαταβολικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα: Για τα AXIS έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια αλλά η τιμή τους.....τσιμπάει. Αντιθέτως το IRON COBRA που είναι γύρω στα 300 με 400 απ'ότι θυμάμαι, κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω. Μην ξεχνάς ότι ο joey των Slipknot έχει τούτο και παίζει στα b.p.m. που λες.

Στη θέση σου θα πήγαινα και θα δοκίμαζα και τα δύο για να δω πιο με βολεύει...

 

Για την 24άρα κάσα....όντως πρέπει να είναι υπερβολή....αλλά δεν ξέρω....

www.myspace.com/nathanlyk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Τελικα πηρα dw pacific και pearl powershift dipetalo αλαξα γνωμη οταν ψαχτηκα λιγο και μπορω να πω ειμαι ευχαριστημενος. Λιγο τα πιατινια με χαλασαν τα pst της paiste γιατι με τα ιδια λεφτα μπορουσα να παρω κατι καλυτερο για αρχη παντος ειναι κιριλε. τωρα το μονο προβλημα ειναι ο θορυβος αλλα δεν θα κολισω εκει καποια πατεντα θα βρω να την παλεψω. Ευχαριστω για τη βοηθεια ρε μαγκα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

βιαστικες το eliminator της pearl ή το iron cobra θα ηταν οι καλυτερες επιλογες. το axis εχει σιγουρα τσιμπημενη τιμη και δεν συμφερει για αρχαριο. Παιζω metal και το eliminator μου εχει ερθει γαντι. επισης για hithat προτεινο zildjian mastersound custom 10ρακι. ο ηχος του ειναι τελιως για metal. εχει τον απαραιτητο ογκο και ενταση για να παιξεις απο απλα metal κοματια εως thrash και death.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου