Προς το περιεχόμενο

Μαγνήτες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

ΟΚ, αλλά επειδή τη συζήτηση αυτή την κάνουμε για τρίτη φορά από το Φεβρουάριο εγώ πάω για υπνο.

 

EDIT: Είναι αυτή η κιθάρα που έχεις αλλάξει τάστα μόνος σου? :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 154
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλα.αστο,χ...ο.αν ειναι να τσακωνομαστε για μ.....ες.Απλα τη ψαχνω τη δουλεια μη πεταω τσαμπα λεφτα.Ολοι μου'παν οτι πρεπει να παρω μια ακριβη κιθάρα για ναμαι οκ,δηλ αν δωσω 240ευρω για μαγνητες δεν θαμαι καλα?αν δώσω 680 για την μεξικανικη δεν θαμαι καλα?πρεπει δηλ να δωσω 4000ευρω για μια αμερικανικη fender?Αυτά,καλό βραδυ και σορρυ για το πριξιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά μόλις τώρα διάβασα το παρόν ποστ και το άλλο με τα ΒΖΖΖΖΖ... η κιθαριστική ιστορία ξαναγράφεται. Κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια (έτρωγα ένα κέικ και σε μια στιγμή δεν μπορούσα να αναπνεύσω - NOT φάνι μπάι δε γουέη). Κώστα79 αν σε πιάσω θα σε κάνω Κώστα79-2007...

 

Βασικά ήθελα κι εγώ να ρωτήσω την ηλικία του Λάμπρου αλλά απαντήθηκε ήδη. Λάμπρο το ΒΖΖΖΖΖ (εκτός από τα ιπτάμενα αρθρωτά εξάποδα) προέρχεται από ένα εκατομμύριο διαφορετικές αιτίες και στο τέλος είναι οι μονοπήνιοι... οι άλλοι κακώς σε έχουν πάρει στο ψιλό αλλά κι εσύ βρε κουτό είσαι ισχυρογνώμων (κακό σε οποιαδήποτε ηλικία αλλά στη δικιά σου ακόμη χειρότερο!)

 

Α! Και να μην το ξεχάσω! Κάποιος στο ποστ με τα βζζζζ είχε πει με βεβαιότητα ότι οι κιθάρες Φέντερ δεν είναι για γκάζια. Συμφωνώ απόλυτα, και επειδή μου αρέσει να μιλάω με στοιχεία σας παραπέμπω στην παρακάτω φωτογραφία:

 

50th_deluxe_300x407.jpg

 

Μην σας παραπλανεί η ταμπέλα. Στην πραγματικότητα τo 50 είναι το όριο ταχύτητας. Κι αυτοί οι Maiden πώς δεν έχουν σκοτωθεί μέχρι σήμερα είναι θαύμα...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H λυση είναι απλή. Θα πας να πουλήσεις την Fender σου σε κανένα θύμα και θα πάς να πάρεις μια ibanez γύρω στα 600-800 ευρώ το πολύ και θα είσαι ΚΥΡΙΟΣ. Να τις αφήσεις τις Fender αν θές τα λεφτά σου. Αν πάλι θές Sony και καλά fender δεν ρίχνεις μια ματια σε Squier???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

¶κου Curt, αν δεν σε ικανοποιεί η παρούσα κατάσταση πρέπει ή να αναβαθμίσεις την κιθάρα σου ή να πάρεις άλλη. Το αν θα κάνεις αναβάθμιση ή αν θα πάρεις καινούρια είναι δική σου απόφαση.

Αν πάρεις άλλη, (κατ΄αρχάς) θα έχεις 2 κιθάρες.

Μπορείς να πουλήσεις την κινέζικη και να βάλεις και τα λεφτά που θα έδινες για μαγνήτες και να πάρεις μεξικάνικη. Μπορείς να βάλεις άλλα λίγα και να πάρεις japan. Μπορεί να πουλήσεις και τίποτα άλλο και να μην χρειαστεί να τσοντάρεις άλλα λεφτα.

Μα ήμαρτον. Περιμένεις από το Ιντερνετ, άνθρωποι που δεν σε γνωρίζουν να σου πουν τι από όλα αυτά να κάνεις? ΚΑι άντε και σου λένε. Θα τους ακούσεις?

 

Είπαμε : θέλεις μαγνήτες χωρίς θόρυβο? Πάρε τους noiseless.

Θέλεις άλλη κιθάρα? Πές πόσα λεφτά να κάτσουμε να το σκεφτούμε.

Αποφάσισε τι θέλεις, γιατί το συζητάμε από το Φεβρουάριο.

 

Αμα θέλεις απαντήσεις θα τις πάρεις. Αν θέλεις κουβέντα, πάμε στο Περι Ανέμων να ποστάρουμε αστεία vindeoz.

¶ντε, καλό βράδυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε bloody_sunday είσαι ο πιο σοφός στ noiz. Νομιζω ότι πρέπει να στο βάλουν ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Τι παει να πεί "member"??

 

Τεσπα. 19 Είμαι. Εγώ είμαι ισχυρογνώμον??? Εγώ υποστιρίζω ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα. Ισχυρογνώμονες είναι αυτοι που είναι φανατισμένοι με τις Fenderitses τους. Εγω απλά αναφέρω μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και λέω:

 

Δεν είναι σωστό να ΑΝΕΧΕΣΕ ένα μέτριο λαιμό και ένα βουιτό (τα περισσότερα μοντέλα τις Fender δεν έχουν διπλους) και να πληρώνεις μια περιουσία, ενώ μπορείς να δώσεις τα μισά λεφτά και να πάρεις ένα καλύτερο παίξιμο με 2 διπλους και ΕΝΑ ΜΟΝΟ ο οποίος ΝΑΙ θα βουίζει, αλλα πάντα θα έχεις την επιλογή του διπλου.

 

Έτσι ποτε δεν θα βρεθείς στη θέση του φίλου μας, να έχεις ήδη δώσει ένα σωρο λεφτά για να παρεις ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ενα ΟΝΟΜΑ κ μια ΙΣΤΟΡΙΑ κ τίποτα παραπάνω και να ψάχνεις κ άλλα λεφτα για να βελτιώσεις το χάλι της, στη συγκεκριμενη περίπτωση τους μαγνήτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε λάμπρο μπορείς να μου πείς εναν δίσκο στον οποίο ακούγεται αυτό το βουητό?

 

Δεδομένου ότι σχεδόν σε όλες τις παραγωγές του 70 (όπου οι φέντερ ανθούσαν) υπάρχει ένα γενικό βουιτό και γενικώς μέτρια ποιότητα υποθέτω ότι κάπου εκεί ειναι. Μόνο στους δίσκους των Pink Floyd δεν υπάρχει βουητό και αυτό γιατί ο ήχος των Floyd ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του και μπορούσαν να το διορθώσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε τώρα το "ισχυρογνώμων" δεν μπορούσες να δεις πως το είχα γράψει εγώ; Τεσπα. 29 κατασκευαστές πλυντηρίων ακούν το 30ο να τους λέει ότι είναι άτιμοι που δεν παίζουν με Jackson κι ότι βουίζουν τα αυτιά τους... Kurt το καλό που σου θέλω να την ψάξεις και λίγο μόνος σου τη δουλειά γιατί κι αυτό το ποστ πάει κατά Λάμπρου.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου