Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για όσους μπλέξουν με γιατρούς...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφάτως πέρασα μια μικρή περιπέτεια υγείας, ευτυχώς όχι κάτι το τραγικό. Περνάω τη φάση της ανάρρωσης (ελπίζω) και μετά από σχεδόν 2 μήνες ασχολούμενος με γιατρούς, νοσοκομεία, φάρμακα και τα συναφή, έχω καταλήξει σε κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να έχει κανείς υπόψιν προκειμένου να μην του σπάσουν τα νεύρα αν (χτύπα ξύλο) βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

 

1) Βρείτε έναν γιατρό που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Ένας κορυφαίος γιατρός που σπάει καρύδια (οι πολύ ονομαστοί έχουν μπόλικες ιδιοτροπίες) κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, το λέω εκ πείρας.

 

2) Μην κάνετε το λάθος να πάρετε σβάρνα τον Ιατρικό Σύλλογο για να πάρετε πολλές γνώμες αν σας συμβαίνει κάτι που δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Είναι πιθανότατο να πάρετε διαφορετική διάγνωση (και θεραπεία) από κάθε γιατρό που επισκέπτεστε με ευνόητα επακόλουθα για την ψυχική σας υγεία.

 

3) Αν χρειαστεί να εισαχθείτε σε νοσοκομείο, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε μέσον έχετε διαθέσιμο για να μπείτε σε κάποιο από τα πανεπιστημιακά. ¶λλη κατάσταση, τόσο απλά.

 

4) Φροντίστε να έχετε πολλά χρήματα αν θέλετε να συμβουλευτείτε τους κορυφαίους. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε κάτω από τα 100+ ευρώ ανά επίσκεψη (έστω και 5λεπτη) αν αρχίσετε τα πάρε-δώσε με τα "ονόματα" του χώρου.

 

5) Οπλιστείτε με υπομονή. Όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τους γύρω σας. Αν αρχίσετε να δείχνετε ότι σας έχουν σπάσει τα νεύρα, δημιουργείτε άγχος σε όσους είναι δίπλα σας (γιατί προφανώς σας αγαπούν και ανησυχούν για την υγεία σας) και αυτοί με τη σειρά τους κάνουν σαν υστερικοί με αποτέλεσμα να σας σπάνε τα νεύρα ακόμα παραπάνω. Φαύλος κύκλος δηλαδή, μείνετε απ' έξω καλύτερα.

 

Τα παραπάνω τα λέω εντελώς σοβαρά, δεν είναι χιουμοριστικό το thread. ¶σχετο βέβαια με το αντικείμενο του Noiz αλλά τόσα άσχετα παίζουν, δεν τρέχει τίποτα.

Τέλος, εύχομαι σε όλους να έχετε πάντα υγεία και να μη χρειαστεί ποτέ να πάρετε ούτε ασπιρίνη.

 

Υ.Γ. Πλάκα κάνω για το σβήσιμο. Αν το κρίνουν οι mods, ας πέσει διαγραφή.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eμείς φταίμε που δεν τους σπάμε στο ξύλο τους αλήτες που παίζουν με το πολυτιμότερο πράγμα του ανθρώπου,την υγεία του.

 

Εγώ το έχω τάξει παιδιά,την επόμενη φορά όποιος φούστης με κοιτάξει στην τσέπη ενώ του μιλάω, θα έχει κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.

 

Δηλ. σου λένε ότι αν δεν πληρώσεις τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω με την υγεία σου.

 

Μακριά λοιπόν από την Γ' χειρουργική του Αττικού (νομίζω είναι και πανεπιστημιακό).

Συνάντησα 3 φούστηδες που "έπαιζαν" και οι 3 το ματάκι τους μια στο χέρι και μια στην τσέπη την ώρα που τους μιλάγαμε και εκφράζαμε την αγωνία μας.Εγώ και ο θεός ξέρει γιατί δεν τους το έβγαλα.

 

Επρόκειτο για την υγεία της αδελφής μου οπότε την πήρα αμέσως και πήγαμε αλλού όπου και κάναμε την εγχείριση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περαστικα κι απο μενα φιλε Alchemist.

 

Συμφωνω απολυτα για το 1 κ προσθετω οτι ψαχνουμε πολυ καλα ΟΛΑ τα κονέ μας,θειούς θείες και γονείς φίλων που να ειναι γιατροί ,ωστε να μας δωσουν την απαραιτητη προσοχη και να μας κανουν ΟΛΕΣ τις απαραιτητες εξετασεις .

 

Για τα 100+¤ δε συμφωνω,ειδικα για 5λεπτες εξετασεις.Ερχεται σε αντιθεση με το 1: δεν μπορω να εμπιστευτω μια φιρμα που με βλεπει σαν πορτοφολι.

 

Και παλι περαστικά ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Earendil: Σ' ευχαριστώ ρε John! Τέλειωσες με τη μαμά πατρίδα ή ακόμα;

 

@harry: Αντιθέσεις η ζωή γεμάτη... Στη μονάδα λοιμώξεων του Αττικού με φτιάξανε, αλλιώς θα τραβιόμουν ακόμα. Περιποίηση στο έπακρο και δεν μου δώσαν την εντύπωση ότι θέλανε ούτε ευρώ.

 

@panagiotis: Να 'σαι καλά αρχηγέ μου, σας αποθύμησα βρε! :)

 

@blue: Thanks για τις ευχές φίλε μου! Βασικά, εννοώ αυτό που κατάλαβες. Δύσκολα θα βρεις φίρμα που να σε αντιμετωπίσει ανθρώπινα και να σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Ευτυχώς είδα ότι δεν είναι εντελώς αδύνατο να βρεις και εξαιρέσεις...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περαστικά φίλε μου κι άλλο κακό να μη σε βρεί.Ποτέ δεν κατάλαβα πως είναι δυνατόν να σκέφτεσαι το οικονομικό σου όφελος απέναντι στην αγωνία των συνανθρώπων σου.

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Σιδερένιος, κ. Αλχημιστά.

Θυμηθείτε, οι γιατροί είναι όπως κάθε άλλος κλάδος.

Λίγοι σοβαροί και οι περισσότεροι Γ.Τ.Π.

Σαν επιστήμονες ΚΑΙ σαν επαγγελματίες εννοώ.

Σαν άνθρωποι, τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα καθώς το ίδιο το επάγγελμα τους κάνει αδιάφορους για το θάνατο ή την αρρώστια του συνανθρώπου, λόγω της συνεχούς έκθεσης σε αυτό. Δηλαδή, ακόμα κι αν πεθάνει ένας ασθενής σου, το βράδυ πρέπει να πας σινεμά όπως έχεις υποσχεθεί στα παιδιά από την περασμένη βδομάδα.

Η -ακόμη χειρότερα- πρέπει να πας σ'εκείνο το τραπέζι που θα είναι και ο Διευθυντής της κλινικής.

 

 

 

 

 

 

@dimicupo που χάθηκες εσύ καλέ? πως πάει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την παλεύω αγαπητέ Χαρίλαε,σε ευχαριστώ.Πολλά ταξίδια εσωτερικό/εξωτερικό με τη νέα δουλειά.

Κατανοητό αυτό με τους ιατρούς,αλλά δε μιλάμε για αυτοκίνητο και ανταλλακτικά,αλλά για ανθρώπους....ξέρω τι εννοείς,αλλά πως να το πώ,για τους κακούς του κλάδου,με αηδιάζουν περισσότερο απο ένα κακό άλλο επαγγελματία,είμαι υποκειμενικός,τ'ομολογώ...

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου