Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για αγορα effect pedal...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειααααααα!!!!!! :D :D :D

Ειμαι αναμεσα σε 3 πεταλακια που τα εψαξα αυτες τις μερες...

Το Marshall Bluesbreaker, το Boss sd-1 και το Electro-Harmonix Big muff...

 

Για πειτε μου τις γνωμες σας....Προσανατολιζομαι προς vintage υφος στο overdrive...Με ποια εχετε παιξει και πως σας φανηκαν....??

 

 

Y.Γ. Ο ενισχυτης που εχω ειναι Peavey Valve King Royal 8

 

Ευχαριστω! :)

Φέντερ σε Λέο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εγώ έχω το big muff και το χρησημοποιώ μαζί με reverb ΜΟΝΟ για σολάκια,στα ρυθμικα θα σε απογοητεύσει.από αυτά που αναφέρεις θα διάλεγα το boss.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το bog muff πιο πολυ σε fuzz φερνει. αν και ειναι εντελως vintage αισθητικης παρολα αυτα δεν θα σε καλυψει αν θες οverdrive.

bluesbraker εχω ακουσει μια φορα αλλα ηταν το παλιο. δεν ξερω αν εχει διαφορες παντως ηταν εκπληκτικο. πιο πολυ σκεψου το σαν το drive ενος σπασμενου λαμπατου ενισχυτη.

σχετικα με το boss, ειναι απο τα πλεον ευρεως χρησιμοποιουμενα πεταλια. ηχητικα ειναι κοντα στο tubescreamer χωρις να το αντιγραφει πιστα. και αυτο ειναι vintage αισθητικης.

 

στην περιπτωση σου θα κοιτουσα καποιο απ τα 2 τελευταια. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια, εγώ έχω το big muff και μ'αρέσει τρελά ο ήχος που βγάζει. Απ΄την άλλη έχω φίλους που δεν μπορούν ούτε να το βλέπουν :P Είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που η το αγαπάς ή το μισείς χεχε.

Αν θες δες εδώ ένα βίντεο

 

Btw σκέφτομαι να παρω τον royal 8. Τι λέει ;

Peace, Love, death metal

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγω παλι 8α πεταγα εξω το Boss και κοιτουσα τα υπολοιπα 2... Το Βig Muff εμενα μου κανει και για τα ρυθμικα αλλα ειναι και τι παιζεις.... Οχι, οντως δεν ειναι καθαρο overdrive οποτε αν κοιτας overdrive απο αυτα που ρωτας θα πηγαινα στo Bluesbreaker...

 

Αν δεν εισαι απολυτα κατασταλαγμενος ριξε μια ματια και στο Tubescreamer...

 

Wasabi O/D επισης ειναι κατι που παταω συχνα και μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση το Βlue Paisley της Danelectro...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω αν ακουσες τα πεταλια αυτα καπου η αν απλα διαβασες για αυτα. Εδω ειναι ενα site με audio δειγματα με ενα σωρο καινουργια και παλια πεταλια www.tonefrenzy.com . Βεβαια τα δειγματα που εχουν δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατά αλλά μπορεις να κανεις μια πρωτη συγκριση αναμεσα σε πολλά μαζι. Μετα αλλο ηχο θα παρεις απο στρατο και αλλο απο Gibson . παιζουν πολλα ρολο . Το καλυτερο θα ηταν να βρεις να δανειστεις αυτα τα πεταλια απο καποιον και να τα παιξεις σπιτι σου με την ησυχια σου να δεις πιο θα σου κολισει περισσοτερο με το παιξιμο σου. Μετα ειναι και τι αλλα πεταλια θα εχεις στην αλισιδα σου και πως θα αλληλεπιδρασουν μεταξυ τους . Γιατι μπορει να ακουσεις το Bluesbreaker μονο του και να σοy ακουστει μαπα και το βαλεις μετα απο ενα EQ και ενα booster πχ και να νομιζεις οτι ο ενισχυτης σου καταληφθηκε απο το πνευμα του Stevie (RIP). Γενικα ειναι λιγακi οπως λεει και η διαφημηση " One mix endless posibilities " Θελει αρκετο ψαξιμο και υπομονη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελευταια δοκιμασα αυτο:http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=266&pmh=products/p_and_e_detail και μου αρεσε αρκετα...δεν θυμαμαι τιμη ακριβως αλλα δεν χανεις και τιποτα αν το τσεκαρεις....πιστευω οτι σαν ποιοτητα ηχου ειναι καλυτερο απ'αυτα που αναφερεις..(οι γνωμες περι ηχου βεβαια ειναι παντα υποκειμενικες).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς δεν γνωρίζω για τα τρία πετάλια που αναφέρεις. Πρόσφατα πάντως αγόρασα το Tubescreamer 808 της Ibanez και θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Υ.Γ. : Το χρησιμόποιώ με έναν Marshall AVT 100, και προσθέτει στο overdrive του απίστευτο ήχο. Επίσεις ακούγεται πολύ ωραία και στα ρυθμικά και στα solo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από αυτά που λες,θα σου πρότεινα το ds-1.Όμως εφόσον θες vintage ύφος στο overdrive καλό θα ήταν να δεις και το proco rat,το οποίο είναι εξίσου κλασσικό/αναγνωρίσιμο με το muff και το ds-1

Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου