Προς το περιεχόμενο

intro


batucada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ειναι η cubase studio full retail version, sorry για την παραπληροφόρηση. Τωρα το πρόσεξα καλυτερα. :?

 

Το cubase 4 μου το δινει στα 550 ευρώ :( aouts :o

 

boukao7 τι λες για το Ableton? Εάν υποθέσουμε ότι ολη η μιξη γινεται μέσα στον υπολογιστή (χωρις εξωτερικους μικτες, κάρτες κτλ), η ποιοτητα της κάρτας ήχου παίζει κάποιον ρόλο?

 

Δειτε και αυτο το bundle , δεν ειναι το κανονικό cubase 4 μαζι του? http://cgi.ebay.com/PRESONUS-FIREPOD-FIREWIRE-CUBASE-4-FULL-VERSION-NEW_W0QQitemZ220135353340QQihZ012QQcategoryZ41784QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπαρχει demo των Cubase\Nuendo αλλά στο λογότυπο της πειρατικής έκδοσης τους από H2O αναφέρεται ως "try before buy". Δεν είναι κακό να κατεβάσεις την πειρατική έκδοση για αρχή για να πειραματιστείς και αν σου κάνει να το αγοράσεις κανονικα.

 

Τα pro tolls αν και έχω κάρτα ήχου της M-Audio δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλα ότι και να είναι τί να κάνουν μπροστα στον κολοσσό Steinberg?

 

Υπάρχουν σε διάφορα μουσικά προϊόντα bundled εκδόσεις του cubase με περιορισμένες (αλλά συνήθως υπεραρκετές για αρχή) δυνατότητες και δυνατότητα upgrade στις κανονικές εκδόσεις με κάποια έκπτωση. Όπως και για το ableton live, η αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση είναι σε ευνοϊκή τιμή.

 

Η υπογραμμισμένη πρόταση είναι off, και πολύ μάλιστα. Η Steinberg μόνο κολοσσός δεν ήταν, εάν ήταν δε θα εξαγοραζόταν από τη Yamaha. Απ' ότι ξέρω πριν την εξαγορά είχε αρκετά προβλήματα ισολογισμού. Αντιθέτως η Digidesign που φτιάχνει τα Pro Tools (και όχι η M-audio) απολαμβάνει status παγκοσμίου standard στις ηχογραφήσεις.

 

@batucada επειδή μου φαίνεται ότι σε έχει χτυπήσει το G.A.S. (Gear Acquisition Syndrome) δες τι μπορείς να κάνεις με τον υπάρχοντα εξοπλισμό και μόνο αν βρεις ότι δε σε ικανοποιεί/καλύπτει να κοιτάξεις παραπέρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@batucada επειδή μου φαίνεται ότι σε έχει χτυπήσει το G.A.S. (Gear Acquisition Syndrome)...

 

Oυπς... με τσάκωσες :lol:

 

Starscream εσύ ποιο sequencer δουλευεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχμμ καταρχήν ΔΕΝ κάνω remixes. Οι προτάσεις μου είναι γενικές. Εγώ χρησιμοποιώ το ableton live lite 6 m-audio enhanced edition που είναι enough (εντάξει τα midi κανάλια είναι λίγα) για τις ελάχιστες προς το παρόν απαιτήσεις μου. Έχω και μια κόπια του cubase sx3 από το "θείο" βέβαια αλλά δε το χρησιμοποιώ. Όταν οι απαιτήσεις μου ανέβουν θα σκεφτώ εάν θα αναβαθμίσω το Live στη full έκδοση ή θα πάω κατά Steinberg Cubase ή Cakewalk Sonar μεριά που όπως είπε και ο lamprosgg θεωρούνται πιο ισχυρά. Τα Pro Tools δε συνιστώνται για home χρήση εκτός και αν θα συνεργαστείς με κάποιο επαγγελματικό studio που τα χρησιμοποιεί οπότε για λόγους συμβατότητας συμφέρει.

 

Σαν σύνοψη θα έλεγα πως ΌΛΑ τα παραπάνω είναι πανίσχυρα εργαλεία που με τη γνώση και την εμπειρία θα δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα. Παραθέτω τα λόγια του tweak:

 

No one can tell you which is right for you. It no longer depends as much on what kind of files you are making, how much or what type of gear you are interfacing. Much depends on your preferences in GUIs, workflow, choice of computer platform, whether you plan to use 3rd party software instruments and effects or you want them bundled in.

 

Yet competition aside, the bottom line is music, YOUR MUSIC, and if you find you can't groove with it, move to another product that lets you do what YOU want. A software package only succeeds if you can make the music of your dreams. And let us never forget that some of the best music and most money making music made in the last 50 years was made on a 4 track reel to reel tape recorder.

 

Πάντως ίσως αν άλλαζες τον τίτλο του topic σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό να έπαιρνες πιο πολλές και πιο αξιόπιστες απαντήσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως ίσως αν άλλαζες τον τίτλο του topic σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό να έπαιρνες πιο πολλές και πιο αξιόπιστες απαντήσεις...

 

Λες αυτό να φταίει??? :?

 

Τεσπα, ξεκίνησα να διαβάζω το ableton, μια και το cubase ακομα δεν το βρήκα να το δοκιμάσω, και ελπίζω να κατασταλάξω στο καλύτερο...

 

Το project mix μετατράπηκε σε μια κάρτα ήχου της RME. Το έστειλα στο φιλαράκι μου και περιμένω να μου στείλει την κάρτα. Επισης συζητώντας με παλιο φιλο που ζει στην Αγγλια και κάνει αρκετές παραγωγές, εχει και δικό του στουντιο, τα ιδια μου είπε μεσες ακρες. Ας βρω το πρόγραμμα που με βολευει καλυτερα. Καταρχήν να μην επενδύσω σε εξοπλισμό αλλά μονο σε μια παρα πολυ καλη κάρτα ήχου και μετά αφου ξεκαθαρίσω τι θέλω να δω τι θα χρειαστώ απο εξοπλισμό και παραπάνω προγράμματα. Παντως και αυτός μου είπε ότι θα πρέπει να δοκιμάσω και τα pro tools.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου