Προς το περιεχόμενο

Μπορούν οι μουσικοί να είναι "φαν" της μουσικής το


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια είναι η γνωμη σας λοιπόν (έτσι για να ξεφύγουμε λίγο από τα κουρδισμένα ξύλα, τα βουίσματα και τα ...πετάλια που κάνουν τούμπες :lol: )? Μπορεί ένας μουσικός - δημιουργός να ακούει τη μουσική του καθαρά για απόλαυση και να λέει "πωω ρε π**στη μου,τι κάνει ο άνθρωπος", ή πάντα υπάρχει μία κριτική διάθεση απέναντι σε αυτή?

 

Εγώ πιστεύω πώς για να γράφει κάποιος καλή μουσική, πρέπει σίγουρα να θέλει να την ακούει όπως ακούει και κάθε άλλο αγαπημένο καλλιτέχνη ή συγκρότημα.Και ποιός δεν αγαπάει τα παιδιά του! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ακούω αυτά (τα λίγα) που έχουμε γράψει με το συγκρότημα που παίζω(?) και γουστάρω παλαβά. Αν και σε πολλά σημεία λέω "αυτό μπορούσαμε να το κάνουμε και έτσι, και αλλιώς, ..." κτλ.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβάμαι πως όχι....και όχι απλά δεν μπορεί να ξεφύγει απο αυτό ένας μουσικός για τα δικά του δημιουργήματα,αλλά και για των άλλων.Μιλώντας για μένα προσωπικά και ξεπερνώντας με τα χρόνια "παιδικές" ασθένειες,ακόμα όταν ακούω κάτι μαγικό τρελλαίνομαι,αλλά στο εν κατακλείδι δεν λέω ποτέ "πως το κάνει",αλλά "πως του ήρθε ρε γαμώτο.."

Αγνή ζήλεια θαυμασμού... 8)

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι κλασσικη καταρα του μουσικου που δεν νοιωθει πληρως την μουσικη που ακουει επειδη σκαλωνει σε φαση "ωραια παραγωγη,τεχνικο περασμα κτλ.Το να αποφευγεις αυτα τα σκαλωματα στην δικια σου μουσικη ειναι δυσκολο.Εγω παντως το εχω(το να μην σκαλωνω) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου