Προς το περιεχόμενο

Τρόποι διανομής χωρίς έξοδα


harisexp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα ψηφιακα μαγαζια για τα οποια μιλαμε υπαρχουν ταλεντα.Αυτο δεν σημαινει

οτι ειναι διασημοι.Οι δισκογραφικες με την σημερινη κριση ασχολουνται οτι

ειναι ακρως εμπορικο μεσα στην μοδα.Απο εκει και περα δεν ειναι κακο ο καθενας να προσπαθει να πουλησει την μουσικη του.Για ολους υπαρχει το

αναλογο κοινο ακομα και αν απο μερικους χαρακτηριζεται ως μετριο αυτο που εχει φτιαξει.Επισης δεν ειναι κακο πιστευω αν η παραγωγη δεν ειναι βγαλμενη απαραιτητα απο το ακριβοτερο στουντιο.

Παντα βεβαια πρεπει να παιρνουμε και 2 γνωμες απο αλλους γαι αυτο που εχουμε φτιαξει.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 78
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...

αναλλακτικα ' date=' αν εχεις σκοπο να βγαλεις πολλα κομματια η εχεις στο μυαλο σου να κυκλοφορεις συχνα πραγματακια μπορεις να ιδρυσεις μια αστικη μη κερδοσκοπικη εταιρια και δε θα πληρωνεις ουτε τεβε ουτε φπα ουτε τιποτα.

αυτο εχουμε κανει και εμεις : www.blindbastard.com

...

[/quote']

 

 

Και γιατί τέτοια μανούβρα? Και γιατί να μην πληρωθούν οι φόροι? Γιατί να μην πληρώνετε ασφαλιστικές εισφορές?

 

Πρόκειται απλά περί φοροδιαφυγής. Εξυπνάδα είναι ... ή απλά παρανομία?

 

Τέτοιες κομπίνες υπάρχουν σε κάθε επάγγελμα και σε κάθε δραστριότητα. Ποιός θέλει να ξεκινήσει την σταδιοδρομία του έτσι?

-Duh.

 

 

δεν ειναι ουτε εξυπναδα ουτε παρανομια ρε παντογνωστη.

οι αστικες μη κερδοσκοπικες απαλλασονται απο το φπα και αν τα κανεις ολα μονος σου δε δε βγαζεις φραγκα (ως εταιρια) δε χρειαζεται να πληρωνεις ουτε τεβε. μαθε πρωτα και μετα μιλα , ασχτετα που δε βλεπω κακο να κλεβεις τα ταμεια και το κρατος σε αυτη την περιπτωση δεν ισχυει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

δεν ειναι ουτε εξυπναδα ουτε παρανομια ρε παντογνωστη.

οι αστικες μη κερδοσκοπικες απαλλασονται απο το φπα και αν τα κανεις ολα μονος σου δε δε βγαζεις φραγκα (ως εταιρια) δε χρειαζεται να πληρωνεις ουτε τεβε. μαθε πρωτα και μετα μιλα ' date=' ασχτετα που δε βλεπω κακο να κλεβεις τα ταμεια και το κρατος σε αυτη την περιπτωση δεν ισχυει

[/quote']

 

 

Ώστε δεν θεωρείς κακό την κλοπή των ταμείων.... 8O

Μάλιστα. :lol: :lol: :lol:

 

Θεωρείς λογικό δηλαδή να δουλεύεις χωρίς ασφάλεια? :roll:

 

Και ποιός θα σου πληρώσει σύνταξη όταν γεράσεις αν δεν καταβάλλεις σήμερα (και για 35 χρόνια) εισφορές στα ταμεία?

 

Όταν σταματήσεις λοιπόν να δουλεύεις, θα πρέπει να πάρεις ένα χαλάκι, να ξαπλώσεις πάνω και να περιμένεις να ψοφήσεις. (Εκτός αν έχεις μαζέψει εκατομμύρια από τη διεθνή σου καριέρα στη μουσική)

 

Και κάτι ακόμα.... Γιατί παρακαλώ πρέπει να είναι αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία μία εταιρεία που ΠΟΥΛΑΕΙ μουσικό προϊόν? Το ότι είναι νομότυπο δεν σημαίνει ότι είναι και έντιμο.

 

Κάνε ό,τι θέλεις αλλά ελπίζω να έχεις αντιληφθεί ότι σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο όταν κάνεις ένα επάγγελμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ.

 

Όλα τ' αλλα είναι @@ μάντολες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι οτι δεν είναι επάγγελμα... είναι απλά ένα χόμπυ και θες να δείξεις στους άλλους τι έχεις φτιάξει, χωρις να θες να βγάλεις κάποιο κέρδος. Αν σκοπεύεις να ιδρύσεις τη νέα warner τότε εξυπακούεται πως δε θα την κάνεις μη κερδοσκοπική...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator
Το θέμα είναι οτι δεν είναι επάγγελμα... είναι απλά ένα χόμπυ και θες να δείξεις στους άλλους τι έχεις φτιάξει' date=' χωρις να θες να βγάλεις κάποιο κέρδος. Αν σκοπεύεις να ιδρύσεις τη νέα warner τότε εξυπακούεται πως δε θα την κάνεις μη κερδοσκοπική...[/quote']

 

Αυτό δηλαδή σου φαίνεται "απλά ένα χόμπυ και θες να δείξεις στους άλλους τι έχεις φτιάξει, χωρις να θες να βγάλεις κάποιο κέρδος"?

 

ΟΚ, τα παιδιά δουλειά κάνουν, μπράβο τους, μπορεί να μην βγάζουν πολλά λεφτά αυτή τη στιγμή, μακάρι να πάνε καλά. (<--Το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια)

 

Όχι όμως να ανάγουμε την κλοπή των ταμείων σε μαγκιά. :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτά τα είδη υπήρχαν πάντα distros κτλ... πάλι καλά που έχει δηλωθεί έστω και σαν μη κερδοσκοπική εταιρία... απ'ότι κατάλαβα πάντως η "εταιρία" υπάρχει για να μπορούν κάποια παιδιά που έχουν κάνει δικές τους παραγωγές, να τις κυκλοφορούν, αφού για να μπει ένα cd σε δισκάδικο απ'ότι ξέρω πρέπει να ανήκει σε κάποιο label. Με αυτή την έννοια δεν είναι κλοπή ταμείων αφού δεν υπάρχει κέρδος.

 

Δε πιστεύω πως έχω κάτι παραπάνω να πω αφού δεν έχω ασχοληθεί με την εταιρία... αν θέλει το παιδί που ποσταρε το λινκ να προσθέσει η να διορθώσει κάτι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον το οτι ειναι αστικη μη κερδοσκοπικη η εταιρια σημαινει (και προβλεπεται στο καταστατικο της) οτι οι διαχειριστες ΔΕΝ λαμβανουν μερος απο τα εσοδα.αυτο σημαινει οτι δουλεβουμε τσαμπα και για την καυλα μας.ΓΚΕΓΚΕ?.

αν καποια στιγμη αυτο που κανουμε μεγαλωσει πολλυ και γινει full time εργασια (απιθανο) θα πληρωνομαστε μισθο και θα εχουμε ασφαλεια αλλα επ ουδενι δε θα βαζουμε χερι στα εσοδα ,δεν ειμαστε επηχειρηματιες.ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα.οποτε προς το παρον που δεν εχουμε ακομη ανατρεψει το δισκογραφικο καθεστος κανουμε το κεφι μας βοηθωντας παραλληλα οπως μπορουμε τις underground μπαντες , στηνωντας live χωρις εισητιριο και μανουριαζοντας με τους δισκοπωλες για το ποσοστο κερδους που θα βγαλουν.

τα οποια εσοδα επανατροφοδοτουν το κεφαλαιο και χρηματοδοτουν νεες κυκλοφοριες.ακομα και οι τιμες που πωλουνται τα δισκακια δειχνουν πως ειναι

μακρινο ονειρο το κερδος.

 

Στη δουλεια μου λοιπον οποτε μπορω ζηταω να μου πληρωνουν ασφαλεια , αλλα τρωω πακετο γιατι ο κλαδος μου ειναι απο τους πιο ανοργανωτους συνδικαλιστικα.ελπιζω φετος να μου πανε πιο καλα τα πραγματα και να καταφερω να ξεκινησω μια ιδ. ασφαλιση γιατι με το ικα και τα κολοαφεντικα μαλλον ουτε χαλακι δε θα εχω να κοιμαμαι.

 

Αλλα στο label δε δουλευω και ουτε εκμεταλλευομαι κανεναν (ειμαστε ολοι φιλοι αλλωστε που το ξεκινησαμε αυτο) και κανεις δε δουλευει.

και το οτι δε πληρωνουμε φπα μας επιτρεπει να ειμαστε ακομα πιο φτηνοι. ασε που και απαλλαγη να μην ειχαμε το ποσοστο κερδους ειναι τοσο μικρο που και παλι αφορολογητοι ειμαστε.

 

Δε θα δικαιολογηθω αλλο οποιος δε γουσταρει ας παει να δινει τα δισκακια του στα net stores εμεις πουλαμε απο το παγκο μας στα live χωρις να παιρνουμε προμηθεια απο τις μπαντες . και αυτο τα λεει ολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ μαζί σου είμαι, όπως και ο Χαριλατρόνιος, αλλά είναι άλλο όσα λες και άλλο αυτό που πέταξες 1 στιγμή, ατυχώς θα έλεγα...

 

ασχτετα που δε βλεπω κακο να κλεβεις τα ταμεια και το κρατος

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχετε καμια ιδεα πως μπορει να πουληση καποιος μουσικος το cd του' date=' πολυ

φτηνα π.χ. 3 ευρω ,χωρις να μπλεξει με εφοριες,ΤΕΒΕ,ΑΕΠΥ κ.τ.λ.;

Κατι τετοιο βεβαια θα προσφερεται σε αρκετη ποσοτητα.[/quote']

 

Ναι αλλά δεν μας λες σε ποιά χώρα πρόκειτε να λάβει μέρος το γεγονός... :lol:

Άκου να δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου