Προς το περιεχόμενο

Περί μίξης και κομματιού-Οι τρελλοί του κόσμου


papaki23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ είμαι καφρομέταλλος και αυτά που ακούω λένε κυρίως για μπυρες, γκόμενες, αποτρόπαια πλάσματα, ξύλο, ζόμπι, σχιζοφρενείς, κόλαση και τέτοια. Αρα θα έλεγα ότι μου φάνηκε πολύ ακραίο για τα γούστα μου.

 

Αλλά μάλλον δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος να κρίνω κατι από αυτό το είδος. :D

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο το κομμάτι φίλε μου! Και το παίξιμο μου άρεσε! Όσον αφορά τη μίξη, κατά τη γνώμη μου πάντα, τα τύμπανα ήταν αρκετά πίσω, όπως και η ακουστική κιθάρα, ενώ η lead κιθάρες πολύ μπροστα. Επίσης, το τελευταίο σόλο θα μπορούσε να σβήνει λίγο πιο ομαλα (κανενα slide π.χ.). Τέλος, θα προτιμούσα λιγότερη εναρμόνιση στις lead κιθάρες και περισσότερη στα φωνητικα! Παρ'όλα ταύτα, ούτε κανένας ειδικός είμαι, ούτε στο είδος του τραγουδιού που εγραψες έχω εντρυφήσει, οπότε απλά μια γνώμη εκφράζω. Congrats πάντως!

Ad astra per alia fideles...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το τραγούδι είναι πολύ όμορφο, και οι κιθάρες είναι πολύ μελωδικές και με σωστές διφωνίες. Είναι όμως πολλές. Δοκίμασε έτσι από περιέργεια καμιά μίξη με λιγότερες, ξεκινώντας να κόβεις από αυτή με τα distorted power chords. :D

 

Το συγκεκριμένο τραγούδι μου θυμίζει παλιό Τσακνή, αξίζει να κοιτάξεις πως με πιο λιτά παιξίματα έβγαζε πιο ουσιαστικό ήχο στα τραγούδια του.

 

Μπάσο και ντραμς μου ακούγονται κάπως πίσω και μουντά.

 

Η φωνή σου, ίσως θα ήθελε περισσότερο νεύρο, είναι πολύ επίπεδη για να υποστηρίξει το συγκεκριμμένο κομμάτι, με αποκορύφωμα την κορώνα του τέλους στη μέση νότα.

 

Σόρι, για τα περισσότερρα "κακά" σημεία, είναι επειδή κάτι μου είπε το κομμάτι, αν με άφηνε αδιάφορο δε θα ασχολιόμουν καθόλου... :lol:

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου