Προς το περιεχόμενο

Hχος μπασου


animae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε, πραγματικα δεν μπορουσα να βρω καποιον τιτλο για αυτο το θρεντ.

 

Εχομε και λεμε:

 

Kατα τυχη βρικα καποιες λουπες απο μπασο. Σε αυτες τις λουπες υπαρχουν ολοκληρες φρασεις. Αυτο που θελω να κανω εγω, ειναι να παρω καπου που παιζει Ε για παραδειγμα, να το κανω sample και μετα να μπορω να το χρησιμοποιησω σε καποιο vst (ας πουμε το α1 του cubase) ως ηχο μπασου.

Ειναι ακυρο αυτο που σκεφτομαι(απο την αποψη οτι αν χρειαζομαι samples απο ολες τις νοτες του μπασου για να το χρησιμοποιησω) ? Αν οχι, ξερετε πως ή καποιον οδηγο που να λεει πως να το κανεις αυτο?

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να το κανω sample και μετα να μπορω να το χρησιμοποιησω σε καποιο vst (ας πουμε το α1 του cubase) ως ηχο μπασου.

 

Δεν γίνεται σε οποιοδήποτε Vst αλλά σε σαμπλερ. Το α1 δεν είναι σαμπλερ αλλά εικονικό συνθ που πρέπει να το προγραμματίσεις εσύ.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι το ξερω οτι το α1 ειναι vst και δεν ειναι sampler, απλα φανταζομαι οτι μπορω να βαλω καπου το sample του μπασου μεσα σε αυτο και να το χειριζομαι απο κει απο midi contoller. Απλα ρωταω αν γινεται αυτο που σκεφτομαι και αν ξερει καποιος καποια βασικα πραγματα. Χρειαζομαι ας πουμε μονο ενα sample για να βγαλω τον ηχο του?

Πως μπορει να γινει σε γενικες γραμμες?

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα θα βάλεις την λούπα να παίζει. Όπως θα φαίνεται η κυματομορφή της σε πολύ μεγάλη μεγέθυνση κάτσε βρες που είναι η συγκεκριμένη νότα (και 2-3 ακόμα αν βρεις που να έχουν κυρίως διαφορά οκτάβας με την αρχική καλύτερα θα είναι). Κόψτην και βάλτην σε δεύτερο audiotrack. Σβήνεις το πρωτο τρακ, κάνεις export την νότα και είσαι έτοιμος να την περάσεις από το σαμπλερ της αρεσκείας σου. Το απλώνεις στο κλαβιέ του σαμπλερ (κι εδώ χρειάζονται οι νότες με διαφορά οκτάβας, ώστε να μην χαθεί η τονικότητα του ήχου)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου