Προς το περιεχόμενο

windows (S)vista προβλημα


Vredesbyrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα, νοιζαδες!!

εχω το εξης προβλημα με το καταραμένο μου φορητο υπολογιστη!!

οταν συνδεω κάτι στο μικροφωνο του φορητου δεν εχω ηχο απο τα ηχεια ουτε καν οταν βαζω το guitar port της line6 σε διαφορα προγραμματα οπως το Amplitube,ενω δειχνει οτι δεχεται καποιο σημα!

Εχω δοκιμασει να αναβαθμισω τους drivers της καρτας ηχου  ή να προσθεσω στο μητρωο την δυαδικη τιμη EnableInputMonitor 0000 01 αλλα ματαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα με τα vista.με ενα ψαξιματακι που ειχα κανει ειδα οτι ειναι αρκετοι που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα αλλα δεν ειχα βρει καποια λυση τοτε.Κατι που πιστευω ειναι σημαντικο να μας πεις ειναι αν η καρτα ηχου σου ειναι on board η εχεις αγορασει καποιο συγκεκριμενο μοντελο γιατι κατι μου λεει οτι εκει βρισκεται η αιτια του κακου  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αιτια του κακου ειναι οτι στις συσκευες ηχου =>αναπαραγωγη στην καρτελα επιπεδα δεν εμφανιζεται το Input

η καρτα ηχου ειναι on board αλλα ακομη και οταν βαζω το guitar port της line 6 (που λειτουργει με usb)ηχος δεν εξάγεται απο τα ηχεια και στις συσκευες αναπαραγωγης που πλεον εχει τοποθετηθει το guitarport το input δεν ειναι ενεργοποιημενο.Σε μοντελα της dell διορθωνεται με την εισαγωγη της δυαδικης τιμης στο μητρωο(EnableInputMonitor = 0000 01)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου