Προς το περιεχόμενο

Turbo - X. Γνώμες - Εμπειρίες;


nosak23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ότι η Αθήνα ήταν γεμάτη μικρά συνοικιακά καταστήματα πληροφορικής που λειτουργούσαν με λογική κρεοπωλείου. Κάποιος τύπος εκεί μέσα (συχνά πιο άσχετος από τον πελάτη του) προσπαθούσε μονίμως να σου πασάρει πράγματα από συγκεκριμένες μάρκες και αν τολμούσες να του ζητήσεις κάτι πιο ειδικό' date=' σε έβγαζε και τρελό. Αυτός ΗΞΕΡΕ: κανένας άλλος. Ποτέ του δεν είχε τίποτε να σου δείξει, τα πάντα σου τα έδειχνε μέσα από έγχρωμες φωτοτυπίες και έπρεπε να διαλέξεις οθόνη των 400.000 δραχμών χωρίς να την έχεις δει ποτέ σου - άσε που μου είχε τύχει να μη θέλει να μου τη πουλήσει κιόλας διότι ήταν Σάββατο 15:07 και "τώρα έχουμε κλείσει", δήλαδή αποφάσισε να πάρει τη γκόμενά του (που συνήθως ήταν στο ταμείο της... επιχείρησης) και να την πάει στο σπίτι να του φτιάξει καμιά μακαρονάδα...

[/quote']

 

Αν αντικαταστήσεις τη λέξη "πληροφορική" με "μουσικών οργάνων" πέφτουν και αυτά τέλεια μέσα στην περιγραφή...όπως και την "οθόνη" με όποιοδήποτε όργανο ή ενισχυτή.

 

 

Από εμπειρία γνωστών σε λάπτοπ Turbo-X (επτά τον αριθμό) είχαν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ επειδή έσβηναν μόνοι τους. Δεν έβρισκαν το πρόβλημα για μήνες οι του Πλαισίου και τους έβγαζαν τρελούς. Τελικά οι ψύκτρες δεν είχαν εφαρμόσει καλά στους επεξεργαστές...

 

Οι ίδιοι πήραν και Turbo-X UPS και δεν δούλευαν γιατί πολύ απλά έστελναν το φορτίο της μπαταρίας πίσω στη ΔΕΗ.....

 

Έχω πάρει μερικά Turbo-X tower παλιάαααα και ήταν οκ. Βέβαια τότε είχαν την άσχημη πρακτική να αντικαθιστούν κομμάτια που ζήτησες και δεν είχαν με ότι τους κατέβαινε σε περίπου ίδια τιμή χωρίς να σε ρωτάνε αν το θες...και άντε πέρα δώθε μετά.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 71
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Οι ίδιοι πήραν και Turbo-X UPS και δεν δούλευαν γιατί πολύ απλά έστελναν το φορτίο της μπαταρίας πίσω στη ΔΕΗ.....

Ναι αλλά πλήρωναν λιγότερο στο λογαριασμό!!! :D

www.myspace.com/michalismusic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(Παρεπιπτόντως, χτύπησαν τρία "φρούτα" μέσα σε 5-6 μέρες, μέλι έχει το Noiz??)

 

Φρούτο να πείς την μάπα σου κυρία μου!!

 

:lol: :lol: :lol:

Music is the answer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eδώ το επώνυμα καταρέουν το TURBO-X σου φταίει. Η εμπειρία μου λέει οτι ένας υπολογιστής είναι απόλυτα λογικό να καταρεύσει την πρώτη 3 ετία εκτός αν ανήκεις στην μειοψηφία των τυχερών. Για κάποιον μυστήριο λόγο το πιο πιθανό θυμα είναι η μητρική και μετά η κάρτα γραφικών. Αν και δεν είανι τοσο μυστηριο αν αναλογιστείς οτι είναι τα πιο πολύπλοκα εξαρτήματα στον υπολογιστή. Δεν παίζει απολύτως κανένα λόγο αν είναι επώνυμο ή καλό το εξάρτημα που βάζεις μέσα. Μεγάλος μύθος. Η υπολογιστές χαλάνε γιατί είναι πολύπλοκα μηχανήματα , φτιαγμένα για να χαλάνε , αν ήταν φτιαγμένα να μην χαλάνε θ κοστίζαν πολύ περισσότερο.

 

Ακόμα και το εγχειρίδιο του iMAC τονίζει με έντονα γράμματα ο υπολογιστής δεν είναι φτιαγμένος να λειτουργεί σε πυρηνικά εργοστάσια , αεροδρόμια και εγκαταστάσεις που ένα λάθος στοιχίζει ζωές. Εκει δουλέυουν άλλο είδος υπολογιστές.

 

Για αυτό μαι συμβουλή σου έχω

 

PLUG N PRAY!

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω και τη δική μου εμπειρία από Turbo-X: Αγόρασα ένα φτηνό φορητό πριν 3.5 χρόνια (εκ των υστέρων έμαθα στο σερβις ότι ήταν παλιότερο στοκ του '01-'02 που το σκότωναν), Celeron 2.66 / 512 MB RAM. Μέχρι στιγμής:

 

- μου έχει καεί η ταινία(καλώδια) που συνδέει την οθόνη με το υπόλοιπο σασί (με αποτέλεσμα έναν όμορφο άσπρο καπνό α λα Copperfield και έναν καμένο σκληρό=1 χαμένος μήνας δουλειά επειδή δεν είχα κρατήσει backup)

 

- έχω αλλάξει το κάλυμμα γιατί αυτό που είχε δεν την πάλεψε και έσπασε στα 2.5 χρόνια με αποτέλεσμα μια όμορφη τρύπα

 

- 1 καμένο πίξελ (σιγά τα αυγά)

 

Το επόμενο μου λαπτόπι μάλλον θα είναι κάποιο φτηνό Toshiba / HP, δε θα ξαναεπέλεγα ΤουρμποΕξ...

 

Η εταιρεία που έχει φτιάξει το δικό μου για λογαριασμό του Πλαισίου είναι η Clevo (Google/Wikipedia for it) και έχει πλάκα ότι σήμερα που είμαι σε 1 ξενοδοχείο στη Γερμανία συνάντησα ένα παλικάρι με φτυστό λαπτόπι αλλά με γερμανικό ταμπελάκι πάνω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι από περιέργεια nosak23.

Σου δώσανε μαζί με τα χαρτικά του και τα cd του, κανένα cd με τους driver των εξαρτημάτων του;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου