Προς το περιεχόμενο

Turbo - X. Γνώμες - Εμπειρίες;


nosak23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 71
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Απο τη δικη μου εμπειρια αλλα και γνωστων μου δεν τους θεωρω καθολου αξιοπιστους. Δεν ξερω που οφειλεται αλλα τα μερη τους χαλανε πολυ ευκολα, ειδικα τα motherboards. Λες και βαζουν οτι πιο σκαρτο εχουν για να ριξουν την τιμη. Παντως laptop turbo x δεν θα συνιστουσα με τιποτα, για desktop ειναι καλυτερη η κατασταση υπο την εννοια οτι ο,τι σου χαλασει το αντικαθιστας πολυ πιο ευκολα.

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως έχουν εγγύηση...Το θέμα είναι βέβαια να γλυτώσεις και το τρέξιμο, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι θα σε καλύψει το πλαίσιο ό,τι και να γίνει...

..there's too much panic in this town...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο σιγουρα. Ολες τις φορες που χρειαστηκα να παω τα pc για επισκευη δεν μου πηραν λεφτα γιατι ηταν η εγγυηση. Παντως εγω δεν εχω καμια ορεξη να κουβαλαω κουτια περα δωθε για επισκευη και ιδιαιτερα οταν το μηχανημα ειναι χαλασμενο απο την αγορα του κιολας και μετα χρειαζεται να το παω για επισκευη τουλαχιστον αλλη μια φορα γιατι την πρωτη φορα δεν επισκευαστηκε εντελως και οταν αυτο το σκηνικο μου εχει συμβει σε παραπανω απο ενα turbo x... και οχι μονο σε μενα αλλα και στον αδερφο μου και σε αλλους. Τοτε τι να την κανω την εγγυηση?

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως έχουν εγγύηση...Το θέμα είναι βέβαια να γλυτώσεις και το τρέξιμο' date=' αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι θα σε καλύψει το πλαίσιο ό,τι και να γίνει...[/quote']

 

Εχω turbo x συνθέση και εγω και ενας φίλος μου.

 

Ειχαμε μόνο προβλημα με την motherboard

 

Ειναι αλήθεια οτι ψωνίζω απο το πλαίσιο γιατι αλλάζουν ότι χαλάει χωρίς πρόβλημα

 

Μόνο γι αυτό αγοράζω απο το πλαίσιο τα πάντα και αναβαθμίζω απο εκεί.

 

Απλά θα σου πρότεινα να μην πάρεις έτοιμη σύνθεση τους αλλά να φτιάξεις εσύ το pc που θέλεις με καλά υποσυστύματα που να σε καλύπτουν γι αυτά που θέλεις χωρίς να σημαίνει απόλυτα οτι οι συνθέσεις τους δεν είναι και καλές

 

Ακόμα αν αγοράσεις turbo x συνθεση τελικά να προτιμήσεις την περίοδο 20 Δεκεμβρίου με 10 Ιανουαρίου που κάνουν πάντα καλές προσφορές.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τί φταίνε ρε παιδιά στο πλαισιο αν χαλάνε οι mainboard? Αυτοί τις φτιάχνουνε? Να προτιμάτε με επώνυμες μάρκες (MSI, Albatron, Asus κλπ) Εγώ έχω ένα desktop και 1 laptop turbo x. Ο σταθερός είναι δική μου σύνθεση και είναι σκύλος 4 χρόνια τώρα. Το λάπτοπ το πήρα έτοιμο και δεν έχει πάθει κ αυτό τίποτα.

 

Για τα λάπτοπ συμφωνώ. Ίσως να μην είναι η καλύτερη λύση, επειδή κανείς δεν ξέρει την προέλευση της κύριας πλακέτας.

 

Αλλα το desktop φτιάχνεις και μόνος σου και βάζεις ό,τι θες μέσα. Και το πλαίσιο γενικά στις έτοιμες συνθέσεις βάζει καλές μάρκες μέσα.

Δεν φταίνε στο πλαίσο αν χαλάνε οι μητρικές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγοραζω desktop pc πριν 7 χρονια απο πλαισιο - διαπιστωνω ελατωματικο το σκληρο...αντε πισω...αντε 15 μερες αναμονη :evil:

Ξανα-αγοραζω desktop pc πριν 2 χρονια - ελειπαν οι drivers της καρτας γραφικων...ευτυχως μου τους κατεβασε ενας φιλος απο το net :twisted:

 

οσο για την εγγυηση, ειχα αγορασει σκληρο για να τον εγκαταστησω και αφου εσκισα τη ζελατινα διαπιστωνει ο τεχνικος που θα τον εβαζε (εγω ασχετος με αυτα) οτι δεν ειναι συμβατος. Τον παω πισω και τα @@ δεν μου τον αλλαζαν επειδη ειχα σκισει τη ζελατινα και αρα ηταν μεταχειρισμενος :evil: :twisted:

Μετα απο πολες μερες ταλαιπωρια καταφερα να τον αλλαξω αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ξάδερφος μου έχει turbo x. Σε κάποια στιγμή ο σκληρός του του έβγαζε bad Sectors. Για να γλιτώσει λεφτά, πηγε το pc στ κατάστημα ηρακλείου και ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΞΑΝ ΚΑΝ. Του έβαλαν καινούριο σκληρό απάνω.

 

Τί ΜΑΡΚΑ ήταν ο σκληρός σου? Hitachi μυρίζομαι... Δεν είχε seagate? Western Digital?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω και γω ένα laptop turbox, συγκεκριμένα το diablo, εδώ και 5 μήνες. Το χρησιμοποιώ σαν ένα desktop pc. Δεν έχω δει κανένα πρόβλημα και δεν πιστεύω πως οι turbo x δεν είναι καλοί υπολογιστές.

www.myspace.com/nathanlyk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πλαίσιο ειδικα τα τελευταία χρόνια εχει πάρει πολύ τα πάνω του. Πιστεύω ότι πλέον είναι το Νο1 κατάστημα για υπολογιστές στην Ελλάδα.

Δεν ρισκάρει με τίποτα να πασάρει σκάρτο πράγμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου