Προς το περιεχόμενο

master of puppets


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει βγάλει κανείσ το master of puppets?θελω σιμβουλές σχετικά με τα figure και καποιος να μ δόσει τα ποιό εγγερα tabs γιατί ειναι το πρώτο δίσκολο τραγουδι που θα προσπατηίσω να βγάλω κ μερικές ενδίξεις για την ρίθμιση του ενισχιτή μου! thanks! 8O

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

www.powertabs.net Τσέκαρε αυτό το site για tabs.

Εκείνο που μπορώ να σου πω για αρχή είναι να δουλέψεις το down picking γιατί το 80% του κομματιού βασίζεται σε αυτό και αν δεν είσαι εξασκιμένος θα κουραστείς :wink: Αλλιώς δουλεύεις τα riff με alternate picking αλλά χάνεις λίγο σε στακάτο ήχο.Και φυσικά ο καλύτερος φίλος σου θα είναι ο μετρονόμος :wink:

 

Όσο αφορά τις ρυθμίσεις του ενισχυτή σου θα δώσει αρκετό gain(όχι σε σημείο που να βρωμίζει ο ήχος και δεν καταλαβαίνεις τι ακούγεται) και θα τονίσεις λίγο τα πρίμα και τα μπάσα και θα κόψεις λίγα μεσαία.Είναι πολυ συνταγή μεν αλλά μπορείς να παίξεις εκεί γύρω να δεις και τι αρέσει σε σένα.

 

Αλήθεια τι ενισχυτή έχεις;;

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.ultimate-guitar.com/tabs/m/metallica/master_of_puppets_ver7_guitar_pro.htm

Εγώ δεν το είχα βγάλει από αυτό αλλά τα ρυθμικά λίγο που το κοίταξα νομίζω είναι τα ίδια,τα σόλο δεν τα άκουσα.Στο Ultimate-guitar θα βρεις και άλλα πολλά αν δε σου κάνει αυτό.

Εγώ τον ενισχυτή μου τον βάζω gain στα 3/4 bass στο μισό,mid και treble λίγο πριν το τέρμα.

Το master δεν είναι από τα παλούκια τραγούδια,απλά είνα πολύ ψαγμένο κατά τη γνώμη μου και θα σε βοηθήσει και πολύ στο downstroke.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω το βρηκα απο Guitar Pro, παιζω 2,5 χρονια κιθαρα. Χρησιμοποιω μια κιθαρα ο,τι να ΄ναι με ΕMG81/85 μαγνητες, και ενισχυτη Line6SpiderII 30W.

 

για να παρεις μια ιδεα.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου