Προς το περιεχόμενο

FruityLoops Midi Export??


Alex-is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια και χαρα παιδια!

Προσπαθω να κανω export midi στο Fruityloops 7 αλλα μου δημιουργει ενα αρχειο Midi με διαρκεια 0:00 και προφανώς ειναι αδειο...

Τι να κανω?

 

Θελω να τα περασω σε cubase τα αρχεια αυτα..

www.myspace.com/alexiguitar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πράγματα που έχεις γράψει σε vst προφανώς πρέπει να τα χεις γράψει σε midi channel και να τα στέλνεις στο vst μέσω της εντολής port input-output αντίστοιχα ώστε στο export να σου βγάζει midi δεδομένα.

 

Παρατηρησε τα κανάλια midi και τα vst στο δεξί μέρος για το port που σου λέω.

 

 

Good Luck

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χεχ εδώ αρχίζει αυτό που λέμε το fruityloops είναι κάπως δυσλειτουργικό και έδω που τα λέμε δεν λέω και γώ να το αποχωριστώ το βλαμένο.Έχασα τόσες ώρες και τό μαθω αλλά τι να κάνεις.

 

Πρέπει να πάρεις τώρα όλα τα δεδομένα και να τα βάλεις σε midi channels και να προγραμματίσεις τα ports(στην ουσία midi channels είναι) ώστε να μήν συμπίπτουν και βγεί ένα κανάλι μόνο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

 

Κάντα ένα ένα και βλέπεις πώς σε βολεύει μην τα κάνεις όλα μαζί γιατί μπορεί να παιχτεί μαλακία και να τα πέρνεις απ την αρχή όλα.Κάνε τακτικά save γιατί εμένα μου πετάει κάτι κολλήματα σε τέτοιες καταστάσεις και μετά ψάχνομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι είναι πιο απλό από αυτό. Στο FL 5 τουλάχιστον έχει ως εξής : πηγαίνεις Tools --> Misc. Macros --> Prepare for Midi Export. Όλα τα κανάλια μετατρέπονται σε midi. Μετά κάνεις απλά ένα export σε midi file και καθάρισες. Εγώ αυτό κάνω για να τα μεταφέρω στο Cubase και δουλεύει άψογα. (Υπόψη, έτσι γίνεται στο FL 5, λογικά και στο 7 το ίδιο θα είναι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου