Προς το περιεχόμενο

Blues και ρεμπετικο


newmind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακουγα ραδιοφωνο κι οδηγουσα  εξοντωμενος απο κουραση σωματικη και ψυχικη.Κι επαιζε κατι που δεν ξανακουσα BLUES μαζι με ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ. Παιδια στην ασχημη κατασταση (σωματικα,ψυχικα,κοινωνικα,οικονομικα κλπ) που ημουν μου φαινοντουσαν ιδια κι απολαυστικά, με'φτιαξαν και μου εδωσαν κουραγιο.

Μηπως ειμαι μαυρος;

 

Το ερωτημα ειναι οχι blues εναντιον ρεμπετικου

αλλα ρεμπετικο μαζι με blues και γ....ω τον συγκερασμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκετά παλιότερα είχα πετύχει, σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, μια σχετική σειρά εκπομπών. Τις είχα παρακολουθήσει με ενδιαφέρον ομολογώ.

 

Αναλογίες υπάρχουν μεταξύ των ειδών, αυτό το πιστεύω κι εγώ, όπως επίσης υπάρχουν αναλογίες στις συνθήκες που τα γέννησαν. Αυτό που δεν γνωρίζω εξακριβωμένα είναι αν τα μπλουζ κυνηγήθηκαν όσο το ρεμπέτικο-αν και νομίζω ότι συγκέντρωναν όλες τις προϋποθέσεις για να κυνηγηθούν συστηματικά.

 

Στο δίσκο "Τα Μπλουζ Του Πρίγκηπα", τη μετά θάνατον Σιδηρόπουλου κυκλοφορία, υπάρχουν σε πρωτογενές στάδιο κάποιοι "οδηγοί" που καταδεικνύουν ότι ο συγκερασμός είναι τόσο εφικτός, όσο και ενδιαφέρων. Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι θα το έχετε υπόψιν... ;)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου