Προς το περιεχόμενο

Σχόλια για τον TRIAXIS


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι όλος αυτια να ακουσω κριτικες για το TRIAXIS :!: :!: Που υπάρχει δυνατοτητα να ακούσω αυτον τον προενισχυτη ωστε να μου λυθουν όλες οι αποριες :?: :?:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το "τριαχις" :lol: το εβαλα ως preamp στον ενισχυτη μου (fender pro reverb, που πιστευω οτι δεν ειναι και οτι πιο καταλληλο) και εχω να σου πω οτι ειναι πολυ δυνατο (απο θεμα εντασης), αλλα εβγαινε πολυ "σκληρο" βρωμηκο καναλι (οχι στρογγυλο) με πολλα μεσεα και το καθαρο ηταν χειροτερο απο τον pro reverb. Τωρα με VHT δεν εχω ιδεα τι θα γινεται...(ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) 8O :? 8O :? 8O :? 8O Γενικα πιστευω οτι με πολυ ψαξιμο πανω στο "τριαχχις" θα βγαλεις αυτο που ζητας....... :roll: Παντως ακουσετο και συ πρωτα (θελει πολυ ψαξιμο αυτο το παπαρι :lol: για να πεις οτι το ακουσες)

"Simplicity is gold"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Triaxis ειναι τυπικο MESA BOOGIE μηχανημα πραγμα που σημαινει οτι ΔΕΝ ειναι PLUG IN & PLAY :wink:

Θελει ΠΟΛΥ ψαξιμο για να βγαλεις σωστο ηχο (& ΚΑΛΟ διαβασμα του manual) απο εκει & περα κατα την ταπεινη μου γνωμη σε συνδιασμο με εναν καλο τελικο μπορεις να βγαλεις μια πληθωρα αξιοπρεπεστατων ηχων,μη περιμενεις βεβαια να ειναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ στο ειδος τους καθως δεν υπάρχει μηχανημα που να τα κανει ΟΛΑ.Εγω ειμαι περισσοτερο της φιλοσοφιας "ενας ηχος και καλος" για αυτο και προτιμω απλουστερες λύσεις (combo,πεταλακια) (& δεν μου βγαινει και η ψυχη στο κουβαλημα :lol: )

Κατα τη γνωμη μου το ποιό αδυνατο σημειο του ειναι τα καθαρα (οπως & στα περισσοτερα συστηματα rack)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για μένα το triaxis όσο τοχω ακούσει το θεωρώ πολυ heavymetalliko...είναι και γουστα βέβαια αυτά....

plzzz Superfunk...όποτε έχεις χρόνο έλα να ακούσεις το Egnateraki M4 μου...και πιστεύω θα αλλάξεις γνωμη περι καθαρού rack.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν το triaxis το έχω παίξει πριν από λίγο καιρό στο musicstore με διάφορους τελικούς και με μια καμπίνα 4-12 marshall καλό μεν ακριβό δε επίσης μου φάνηκε λίγο θολό ίσος γιατί επιτόπου δοκίμαζα ένα marshall preamp που βρήκα και πιο εύκολα ήχο, στα + ότι είναι και midi αλλά τόσα χρήματα ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ειχα ακουσει μαζι με εναν 2:90 στο μαγαζι που δουλευα στα φοιτητικα μου χρονια στην Ιταλια και θυμαμαι ειχα ενθουσιαστει.....Αλλα ποτε μου δε μπορεσα να δικαιολογησω στον εαυτο μου 4000€ για αυτον τον ηχο.........συν οτι ξερω εξ αρχης οτι δεν προκειται να εχω την υπομονη να το σεταρω.............

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου