Προς το περιεχόμενο

Πως θα περασω ενα γραμμενο καναλι απο τον προενισχυτη(emu 1820m)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα σε ολους.θελω να περασω ενα γραμμενο καναλι απο τον avalon 737και παλι πισω στο cubase,αν ξερει καποιος την σωστη διαδικασια ας απαντησει.εχω την emu 1820m ευχαριστω πολυ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πας στο patchmix και προσθέτεις ένα new strip σε Host source  πχ. Asio Output 1-2.

Μετά στο Strip αυτό κανεις δεξί κλίκ και επιλέγεις insert send (to ASIO ,WAVE or Physical Output) και επιλέγεις να στείλεις το σημα ας πούμε στο DOCK 1L/1R.

Πας στο cubase vst connections (νομίζω) και βλέπεις τα output που έχεις από το Cubase και αντιστοιχούν σε αυτα που έχεις στο patchmix πχ. Stereo Out ----> ASIO OUT 31/32

Δημιουργείς ένα νέο out που ονομάζεις όπως θες πχ. Aux Out και το αντιστοιχείς σε ότι δημιούργησες στο patchmix. Tώρα έχεις πχ. Aux Out -----> ΑSIO OUT 1/2.

Πας στο Cubase ανοίγεις το κανάλι και στέλνεις το output του καναλιού που θές αντί για το Stereo Out στο Aux Out. τώρα αν ας πούμε το κάνεις σόλο και το βάλεις να παίζει θα πρέπει να βλέπεις το σήμα στο Peak Meter του Strip ASIO OUT 1/2 στο Patchmix.

Συνδέεις λοιπόν την έξοδο 1 της κάρτας σου με το Balanced line input του Avalon και το ouput του Avalon σε ένα line input στην κάρτα σου προτιμότερο στα πίσω δηλ. 1 - 2 - 3.

Δημιουργείς ένα κανάλι στο cubase με input το αντιστοιχο που χρησιμοποιείς στην κάρτα σου πχ. DOCK In 1L/1R και το ηχογραφείς.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω παρα πολυ loki θα το κανω το συντομοτερο ελπιζω να τα καταφερω.κατι αναλογο θα κανεις για να περασεις ενα εξωτερικο εφφε φανταζομαι.?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η εγω δεν εκανα κατι καλα η η καρτα δεν εχει πολλα out πραγμα που ειναι μαλλον αδυνατο γιατι εχεις μαλλον την ιδια η παρομοια καρτα.στο connections στο cubase στα output εχει μονο αυτο ASIO OUT 31/32.δεν φορτωνει κανενα αλλο output οτι και να κανω απο το patchmix.αν μπορειτε βοηθηστε.ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δυστυχως δεν βλεπει το  ΑSIO OUT 1/2 στα connections ,τα μονα που εχει ειναι.1 ASIO31/32 2 ASIO31/32 3 ASIO31/32 4 ASIO31/32.ειναι σαν 4  καναλια που ομως δεν ειναι.τα ιδια εχει και στο asio output του VST system link απο το device setup.

και καποιος τεχνικος που δεν ηξερε βεβαια την καρτα ελεγε μηπως δεν βγαζει πανω απο 2 εξοδους αλλα εφοσον εχεις την ιδια θα θελει καποια ρυθμιση.δεν ξερω τι γινεται μηπως θελει κατι απο το cubase.? ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν βάζεις νέο ουτ θα στα βγάζει όλα έτσι αλλά αν πατήσεις πάνω στο ASIO31/32 λογικά θα πρέπει να σου βγάζει και άλλες επιλογές όπως ASIO OUT 1/2. Θά το κοιτάξω αργότερα στο audio PC και θα σου απαντήσω πιο αναλύτικά.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου