Προς το περιεχόμενο

ΜΡ3 Επιδειξη ηχων


KOTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ηθελα να σας ρωτησω εαν γνωριζετε κανενα site που να εχει μαζεμενα mp3 tracks με ηχους απο συνθεσαιζερ. Κατι δηλαδη σαν επιδειξη ηχων οπως βλεπουμε στα διαφορα sites των εταιριων.

Βρηκα ενα site που λεγεται babylonwaves.com αλλα δε μπορω να μπω μεσα. Μηπως γνωριζετε κατι εσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε το καταλαβα αυτο...
Είναι χιούμορ από τον Antouan ο οποίος φαίνεται ότι θυμήθηκε αυτή τη διαφήμιση της Nova, η οποία έχει μία ατάκα που περιλαμβάνει το ψευδώνυμό σου.

 

Site σαν αυτό που ζητάς δεν έχω υπόψιν μου. Το site που γράφεις δεν αφήνει κανέναν να μπει μέσα, όχι μόνο εσένα.

 

Η ιδέα του να υπάρχει ένα site με δείγματα ήχων από synthesizers είναι κατά τη γνώμη μου καταπληκτική. Απορώ πως δεν έχει φτιάξει κανένας. ¶μα θέλετε το φτιάχνουμε εδώ. Ε, τι λέτε; Θα μπορούσα να περιλαμβάνει και ήχους από κιθάρες σε διάφορα configurations (π.χ. κινέζικες κιθάρες με γερμανικά ψηφιακά εφέ :) :) :) )...

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ιδέα του να υπάρχει ένα site με δείγματα ήχων από synthesizers είναι κατά τη γνώμη μου καταπληκτική. Απορώ πως δεν έχει φτιάξει κανένας. ¶μα θέλετε το φτιάχνουμε εδώ. Ε' date=' τι λέτε; Θα μπορούσα να περιλαμβάνει και ήχους από κιθάρες σε διάφορα configurations (π.χ. κινέζικες κιθάρες με γερμανικά ψηφιακά εφέ :) :) :) )...[/quote']

 

Συμφωνώ κι εγώ, αν και πιστεύω ότι τα δείγματα με τις κιθάρες θα είναι λίγοτερο κατατοπιστικά από αυτά των synths γιατί στις κιθάρες παίζει σημαντικότατο ρόλο και ο τρόπος ηχογράφησης (με μικρόφωνο, κατευθείαν στον προενισχυτή, μέσω guitar rig κλπ κλπ...).

Όχι ότι αυτό βέβαια είναι δεσμευτικό... :wink:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ κι εγώ' date=' αν και πιστεύω ότι τα δείγματα με τις κιθάρες θα είναι λίγοτερο κατατοπιστικά από αυτά των synths γιατί στις κιθάρες παίζει σημαντικότατο ρόλο και ο τρόπος ηχογράφησης (με μικρόφωνο, κατευθείαν στον προενισχυτή, μέσω guitar rig κλπ κλπ...).

Όχι ότι αυτό βέβαια είναι δεσμευτικό... :wink:[/quote'] Σωστά, αλλά αν χρησιμοποιηθεί ένας προσυμφωνημένος τρόπος για την ηχογράφηση, τότε συγκριτικά θα μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα. Όχι, σαν συγκριτικό τεστ, αλλά σαν δείγματα ήχων (π.χ. stratocaster περασμένη από το τάδε preset του guitar rig 2).

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το κανουμε αυτο τελικα (μου μοιαζει λιγο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο) , προτεινω να γραψουν καποιοι δυο τρια midi files αντιπροσωπευτικου παιξιματος διαφορετικων στυλ ωστε τα δειγματα να παιζουν την ιδια μουσικη , ωστε να ειναι πιο ευκολες οι συκρισεις σε ομοιες καταστασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου