Προς το περιεχόμενο

Τι ειναι η καρτα Moss;


Gregorio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καρτα επέκτασης των ήδη υπάρχοντων συνθ της Korg είναι. Τι δεν καταλαβαινεις απο τα χαρακτηριστικά της? Που θέλεις να την χρησιμοποιήσεις?

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς το παρον πουθενα,απλα επειδη το KORG PROPHECY  εχει αυτη την μηχανη για την επεξεργασια των ηχων του,για αυτο θελω να μαθω τι ακριβως παιζει...Δηλαδη,κατα καποιο τροπο ειναι σαν να "βαζουμε" ενα PROPHECY μεσα σε ενα TRITON EXTREME??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον,γνωριζω οτι το PROPHECY χρησιμοποιει MOSS τεχνολογια...Τωρα θελω να μαθω,αν  αυτη η τεχνολογια ειναι η ιδια που εχουν οι καρτες MOSS!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι βρε αδερφε. Αναπτυσσει και επεξεργαζεται τον ηχο των συνθ περισσοτερο. Ειναι μια αξιοπιστη ακριβη καρτα. Ο καθενας την χρησιμοποιει με τον τροπο και το στυλ του.Δες τα βιντεο στο youtube και ακουσε και μερικα δειγματα που η μαμα εταιρια εχει ανεβασει.

 

Καποιοι που την χρησιμοποιουν θα ποσταρουν τα σχολια τους.

Υπομονη !

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To MOSS βγαίνει από το Multi Oscillator Synthesis System, που σημαίνει σύστημα σύνθεσης πολλαπλών ταλαντωτών και επιτρέπει την επεξεργασία δειγμάτων μεταξύ άλλων και μέσω physical modelling. Με λίγα λόγια είναι η μηχανή του Korg Z1 & Prophecy, πρωτοεμφανίστηκε το 1995 στη σειρά Trinity και ήταν extra option στα Triton Classic, Studio & Extreme.

 

Στη Ελλάδα έγινε περιζήτητη λόγω των φυσικών ήχων που πρόσφερε σε πληκτράδες κυρίως λαικού ρεπερτορίου και με τη χρήση legato και άλλων τεχνικών προσέφερε το γνωστό "κλάμα" γιαυτό και μέχρι σήμερα είναι περιζήτητη και πωλείται ως και 600Ε. Στο εξωτερικό δεν πολυσαχολούνται με αυτήν... περσινά ξινά σταφύλια...

 

Εκτός από την Korg και η Yamaha ασχολήθηκε με κάρτες επέκτασης physical modelling αλλά τα παράρτησε μετά από κάποιο καιρό όπως και η Korg μετά το 2003.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου