Προς το περιεχόμενο

Γιατι δεν λειτουργει το addidictive drums με το keyboard?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με το καινουργιο μου midi key ενω εχω περασει τους drivers κτλ ακομη και ενα gm map για cubase  , οταν φορτωνω addidictive αλλα και το LM-7  αρνειτε πεισματικα να βγαλει ηχο , εδω να πω οτι με αλλα instruments λειτουργει  κανονικα οπως με το vb-1 , τι κάνω λαθος?

 

υ.π  να πω οτι η καρτα μου η mackie onyx δεν διαθετει midi υποδοχες..  μπας και φταιει αυτο? ? Αν ναι τι θα κανω τωρα? δεν ψηνομαι να αλλαξω καρτα καθόλου ομως!

μπλουζάκι και άγιος ο θεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα φίλε μου!!!Αρχικά να σου πω ότι δεν παίζει ρόλο που δεν έχει midi in/out η κάρτα ήχου σου (που μάλλον για κονσόλα πρόκειται από ό,τι κατάλαβα) γιατί ακόμα και με την onboard κάρτα ήχου του pc θα πρέπει να έχεις αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείς το κλαβιέ εφόσον αυτό είναι usb (που μάλλον είναι).

Αν σου δίνει τη δυνατότητα το keyboard που έχεις προγραμμάτισέ το να εκπέμπει στο midi channel 1.Μετά κοίτα στο midi track να βάλεις το αντίστοιχο κανάλι με το keyboard ή την επιλογή any που δέχετε midi μηνύματα από όλα τα καναλια.

Τέλος δοκίμασε και το channel 10.Στα harware synths αυτό είναι συνήθως το κανάλι που αφορά τα τύμπανα.

 

PS θέλω να πιστεύω ότι σαν midi in είχες ορίσει "all midi inputs" ή το κλαβιέ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.Εξάλλου πριν λίγο ήρθα από τη δουλειά και δεν με βοηθάει το μυαλό αυτή τη δύσκολη ώρα!!!Ελπίζω να σε βοηθήσουν αυτά που σου έγραψα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια χαρα καταφερα και το εκανα να δουλεψει ομως εξακολουθω να μην  εχω kick στα πληκτρα το γνωστο προβλημασ με το map , οταν ετρεχα  midi file πατουσα πανω δυο φορες και το διορθωνα  αλλα τωρα τι μπορω να κανω?

μπλουζάκι και άγιος ο θεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου