Προς το περιεχόμενο

Behringer UV300 Ultra Vibrato review


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Αφου εψαξα/ακουσα στο internet ολα τα vibrato pedals που υπαρχουν ανεξαρτητως τιμης, μαρκας, διαθεσιμοτητας κλπ, επεστρεψα στην πραγματικοτητα της οικονομικης μου καταστασης και πεταχτηκα σε κοντινο καταστημα και πηρα το Behringer UV300 Ultra Vibrato. Mου κοστισε 23 ευρω. Σκεφτηκα πως θα ηταν ενα καλο/φθηνο παιχνιδι μεχρι να παρω ενα αληθινο vibrato πεταλι.

  Δεν ηξερα καν αν κανει αυτο που ζητουσα, γιατι πολλες φορες λεγοντας vibrato πολλα πεταλια εννοουν κατι αλλο(rotary speaker, phaser, chorus κλπ.). Εγω ηθελα απλα vibrato. Και ο καταστηματαρχης ειχε μονο ενα στο κουτι του και δε μου επετρεψε να το δοκιμασω γιατι θα επρεπε να το ανοιξει.

  Anyway, το πηρα στα τυφλα. Τελικα ειναι οντως vibrato! Δε θα αναλυσω εντυπωσεις για τον ηχο του, πρωτον γιατι δεν το δοκιμασα καν σε real ενισχυτη, δευτερον γιατι δεν ειχα ποτε αλλο vibrato πεταλι ωστε να εχω εγκυρη γνωμη και τριτον γιατι εγραψα στα γρηγορα ενα clip για να το ακουσετε και να σχηματισετε μονοι σας εντυπωσεις (και αυτοι που ξερουν απο vibrato pedals να μου πουν κι εμενα τι τους λεει το συγκεκριμενο). Εδω να κανω και μια ερωτηση: To vibrato στην αλυσιδα των εφε παει συνηθως πριν ή μετα τα drive?

  Το πεταλι εχει τρια modes που εχουν να κανουν με το switch του: 1) Latch, στο οποιο το switch δουλευει οπως σε ολα τα πεταλια, 2) Bypass, στο οποιο το switch δεν λειτουργει και το πεταλι παραμενει απενεργοποιημενο no matter what, και 3) Unlatch, στο οποιο το πεταλι ενεργοποιειται και μενει ενεργοποιημενο για οσο διαστημα συνεχιζεις να κρατας πατημενο το switch, ενω οταν το αφησεις απενεργοποιειται. Αυτο εχει χρηση κυριως για τα solo στα τελειωματα των φρασεων. Επισης το πεταλι εχει τρια knobs: 1)Rise, το οποιο εχει να κανει με το Unlatch mode και ρυθμιζει την ταχυτητα της σταδιακης μεγιστοποιησης του εφε αφου πατησεις το πεταλι, 2) Rate και 3) Depth.

  Δε χρειαζεται να μιλησω για ποιοτητα κατασκευης, ολοι ξερουμε πως περιπου ειναι κατασκευασμενα τα πεταλια της behringer... Ειναι πλαστικο.

  Αυτο ειναι ενα clip που εγραψα στα γρηγορα με τη βοηθεια του guitar rig. Οι καθαρες κιθαρες που μπαινουν στην αρχη εχουν περιπου flat ρυθμισεις, η κιθαρα που μπαινει στη συνεχεια με drive εχει καπως πιο εντονες ρυθμισεις, ενω η τελευταια που μπαινει με fuzz εχει τις ιδιες ρυθμισεις με την προηγουμενη αλλα το πεταλι ειναι στο Unlatch mode που ελεγα πιο πριν. Sorry για το προχειρο παιξιμο. It's just a review, not a clip... :)

UV300.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου