Προς το περιεχόμενο

Orange Micro Terror, γνώμες?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάρω ένα μικρό σε μέγεθος και οικονομικό λαμπάτο ενισχυτή.Ψάχνοντας, είδα στο youtube το συγκεκριμένο  και μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Κινούμε κυρίως σε blues & classic Rock αλλά παίζω και άλλα στυλ. Η χρήση του θα είναι για σπίτι αλλά και σε πρόβα αν έχει αρκετή ένταση.

Έχει ακούσει - δοκιμάσει κανείς αυτό τον ενισχυτή? Κάποια άλλη πρόταση ίσως? (τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι max 150 ευρώ).  Ευχαριστώ εκ τω προτέρων για τις απαντήσεις σας.

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τον ειχα σταμπαρει και εγω το συγκεκριμενο ενισχυτη, κυριως για παιχνιδακι αλλα και για κανα recording οταν θελω orange-ικο ηχοχρωμα. Λογικα σε κανα δυο μηνες που θα ειμαι εξωτερικο θα τον χτυπησω, δεν τον εχω δει ομως πουθενα στην Ελλαδα για δοκιμη.

 

Ο συγκεκριμενος βεβαια δεν ειναι φουλ λαμπατος - ειναι ουσιαστικα μια λαμπατη προενισχυση/πεταλακι με ενα τρανζιστορατο τελικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν 2 μερες που πέρασα από Τσέλιο δεν τον είχε. βασικά ο Τσέλιος θα σε ρωτήσει αν θες να στον παραγγείλει. Να φανταστείς δεν είχε ούτε Tiny/Black Terror

On topic: Τί ενισχυτή έχεις τώρα? Ενας μικρός φτηνός λαμπάτος δεν προσφέρει και τοσά πολλά γι αυτό ρωτάω. Θα σου πρότεινα ίσως τον Blackstar HT-1 ο οποίος όμως δεν έχει και πολλή ένταση και δεν φτάνει με τίποτα επίπεδα πρόβας. καλύτερα να μαζέψεις περισσότερα χρήματα κ να πάρεις κάτι πολύ καλό σε λαμπά στα 5W

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν παίζεις classic rock & blues και είσαι πρόθυμος να δώσεις 150 για το υβριδικό κεφαλάκι, τότε μάλλον μπορείς να δώσεις ~270 και να πάρεις τον bugera v22 με το 12άρι... Εκτός αν έχεις ήδη καμπίνα διαθέσιμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις πληροφορίες

Δεν είχα καταλάβει ότι είναι υβριδικός,παρ'όλα αυτά όμως ο ήχος του στο βίντεο μου αρέσει.Αν και στη πράξη για το τόσο μικρό μέγεθος και βάρος είναι αρκετά δυνατός για πρόβα, νομίζω ότι θα μου έκανε. Ψάχνω για κάτι πολυ μικρό σε μέγεθος που να χωράει στη τσέπη της θήκης της κιθάρας, και να χρησιμοποιήσω μπροστά μια Boss ME 25 ή 2-3 πετάλια για να έχω όσο γίνεται πιο σταθερό ήχο στο σπίτι αλλά και στη πρόβα.

 

Δεν χρειάζομαι μεγάλο ενισχυτή γιατί έχω ενα παλιό Marshall DSL 401, που με καλύπτει στα 3-4 live που παίζω το χρόνο.(ξέρετε απ'αυτά που ο καθένας μας καλει απο 10 άτομα και μαζευόμαστε να πιούμε μπύρες και να κάνουμε τη πλάκα μας ;D)

Σκέφτομαι να πάρω κάτι σε κεφάλι και στο σπίτι να  χρησιμοποιήσω τη καμπίνα του Marshall για να κάνω και οικονομία στις λάμπες. Τι λέτε?

Είμαι ανοιχτός σε ιδέες και προτάσεις, αρκεί να μην ξεπερνούν τα 150 ευρώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου