Προς το περιεχόμενο

Διακόπτες ON / ON / ON


AuditoryDriving

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά :) Εχω μία Epi Nighthawk reissue (HSH) της οποίας οι διπλοί έχουν πολυ μεγάλο output που δεν μου κάνει. Επιθυμώ διακαώ να την τροποποιησω όπως έχω κάνει και στη strat μου με διακόπτες για series/split/parallel wiring στους διπλούς (το series και το split ειναι ήδη εκει απο τη μαμα της). Ο μόνος τρόπος που μπορω να το κανω αυτό και να ειναι λειτουργικός είναι με διακοπτάκια ON/ON/ON που όμως δε βρίσκω πουθενά - το ένα και μόνο on/on/on που έβαλα στη strat μου μου το έδωσε φίλος.

 

Έχω τηλεφωνήσει στον Φανό και στο Zozef αλλά κανεις δεν είχε. Θα ψάξω και ράδιο Κατουμά αλλά το βλέπω χλωμό. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιους διακόπτες στην Ελλάδα;

 

Αν δε βρώ θα αντικαταστήσω το 5 way διακόπτη με 2 on/off/on διακοπτάκια για τους διπλους που θα κανουν series/ OFF /parallel και άλλο ενα ON/OFF για τον μονό ώστε να μπορώ να ενεργοποιώ όποιο μαγνήτη θελω ανεξάρτητα από τους υπόλοιπους. Δεν είναι πρακτικό ως προς το χειρισμό και το χειρότερο είναι ότι χάνω τις θέσεις 2/4 με split στους διπλους που ειναι hum-cancelling.

 

Ευχαριστώ!

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη Θεσσαλονίκη έχει σίγουρα ο Μουτσιούλης, και το ξέρω γιατί έχω πάρει άπειρες φορές. Υποθέτω θέλεις τον κλασσικό toggle DPDT on/on/on και όχι κάτι ενσωματωμένο σε ποτενσιόμετρο. Δηλαδή κάτι τέτοιο:

 

30-10016.jpg

 

Στο site τους δεν βρήκα, αλλά ξέρω οτι έχουν (τουλάχιστον είχαν).

Δεν χάνεις κάτι να επικοινωνήσεις μαζί τους:

 

http://moutsioulis.gr/content/7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

 

Αλλιώς πας για κανα Banzai κλπ ιντερνετικά...

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου