Προς το περιεχόμενο

Επιλογη splash cymbal



Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Δεν είμαι drummer αλλά επειδή έχω ακούσει κάποιά, πρόσφατα o drummer μας βρήκε ένα Zildjian K 10" που σκοτώνει, σε συνδιασμό με τα custom A crashes και ride, και νομίζω ότι είναι ιδανικό για πιο rock καταστάσεις (κάποια άλλα μου φαίνονται πολύ bright).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Σημερα ειδα και το Paiste rude 10'' splash και αρχισα να το σκεφτομαι?Ειναι καλο?Αντε δωστε καμια ιδεα γιατι σε 1-2 εβδομαδες το πολυ θα το παραγγειλω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ελεγα οτι το πιατινι που θελεις να παρεις πρεπει

να ταιριαζει ηχοχρωματικα και τονικα με αυτα που

ηδη εχεις , αρα τι να σου πουμε εμεις ???

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά τα πιατίνια είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.. Δεν έχει νόημα να σου πούμε πιο προτιμάμε διότι μπορεί να μη σου αρέσει καθόλου! Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να τα ακούσεις εσύ και να επιλέξεις αυτό που πιστέυεις πως ταιριάζει σε αυτά που έχεις, στο στυλ σου, στη μουσική που σου αρέσει και που θες να παίξεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον,εχω ενα crash Stagg 16 sh,ενα Pearl crash/ride 18.Γενικα πολυ μουφα πραγματα.Ολοι θα με συμβουλευαν να παρω ενα crash η κατι τετοιο.Θελω να παρω κατι καλο αυτη τη φορα,τα λεφτα μου ομως δεν φτανουν για crash,αλλα μονο για splash.Ηθελα και ενα splash oυτως η αλλως.Μπηκα σημερα στο site της Paiste και ακουσα το rude 10'' splash και ο ηχος του ειναι αυτο που εψαχνα.Ειμαι σε διλλημα ομως γιατι ισως το Zildjian k-custom dark splash 10'' να ειναι καλυτερο.

Παιζω heavy metal και τωρα τελευταια hard rock..Οποτε ισως το ride να ταιριαζει.Ο Lombardo και ο Jordison παιζουν με rude νομιζω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασε και τα Istanbul.Ειναι μακραν τα καλυτερα πιατινια που εχω ηχογραφησει-παιξει στη ζωη μου.Δοκιμασε σειρες οπως Sultan,Radiant κλπ Οι paiste sabian και zildzian ειναι σκετος τσιγκος μπροστα τους.Αν βεβαια ακουσες paiste και σου αρεσε οκ,απλα δοκιμασε να ακουσεις και τπτ αλλο ωστε να εχεις πιο ευρυ πεδιο ακουσματων αρα και συκρισης.Επισης σε πιθανη ερωτηση "αφου τα χρησιμοποιουν οι μεγαλοι αρα καλα θα ειναι" μπορω να το συζητησω αν θελετε αλλα αυτο θα ηταν καλυτερο να γινει topic γιατι εχει ζουμι.Οτι και να αποφασισεις παντως καλοπαιχτα ευχομαι.Cheers!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον διαθετω 150 ευρω.Τωρα ειμαι αναμεσα σε 3:Sabian AAX o-zone splash 10'',Paiste rude splash 10'',Zildjian k-custom dark splash 10''.Δειτε αυτη τη συγκριση στο Thomann:Thomann Ποιο ειναι το καλυτερο?

Τωρα σχετικα με τα Istanbul,πολυ θα ηθελα ενα αλλα δεν ξερω που μπορω να τα αγορασω στο ιντερνετ.Ξερει κανεις απο εσας κανενα site?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου