Προς το περιεχόμενο

Test : Gibson 57 Goldtop / Fulltone Dist Pro


Silot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην αρχίσετε να βαράτε για την ποιότητα του ήχου, δεν έκατσα να σετάρω μικρόφωνα κτλ, απλά χρησιμοποίησα το μικροφωνάκι της Nikon κι ο θεός βοηθός. Ξέρω πως τα βίντεο tests τέτοιου τύπου δεν μπορούν ουσιαστικά να βοηθήσουν κάποιον να καταλάβει τί ακριβώς ακούει, μια που το compression δεν αφήνει και πολλά να φανούν, αλλά  αν έστω κι ένα μέλος του φόρουμ θεωρήσει αυτό το βίντεο χρήσιμο, τότε μετα χαράς να πολλαπλασιάσω τα uploads, σε καλύτερη κάθε φορά ποιότητα και με μεγαλύτερη διάρκεια.

 

To Distortion Pro είναι μάλλον το πιο αγαπημένο μου ..κουτάκι, και με την 57 VOS τα πηγαίνουν μια χαρά ! Αυτό που το καθιστά απαραίτητο για μένα είναι πρώτον οι δυναμικές του, και δεύτερον και σημαντικότερο η ικανότητα του να μπορεί να παίξει σαν fuzz ή σαν απλό overdrive με δύο-τρείς αλλαγές σε resonance και saturation (τα δύο ακριανά mini pots κάτω απο τα vol και gain), συν το γεγονός πως απο όλα τα γκάζια που χρησιμοποιώ αυτό "περνάει" στην μίξη (studio + live) πιο πολύ.

 

Σύντομα θα ακολουθήσουν κλιπς με Tele και Gretsch , καθώς και με άλλα overedrives / distortions / fuzzes  ;)

 

 

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πεταλι και η κιθαρα τα σπανε!οπως και το παιξιμο!

thanks για το video φιλε! ;)

 

+100

 

Τη les paul απο που την αγορασες; (αν επιτρεπεται...)  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, όντως το Dist. Pro είναι πολύ καλό... ωραίος ήχος... κι εμένα μου έβγαζε ένα ελαφρύ πολύ μουσικό fuzz σε μερικές ρυθμίσεις... η μεγαλύτερη πλάκα από όλες όμως είναι ότι ο ίδιος ο εφευρέτης του δεν θέλει ούτε καν να ακούει από άλλους ότι φαζάρει!!!!  ::)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks guys  :)

 

 

Ωραιαιαιοοος

Δε μας είπες τί ενισχυτή χρησιμοποιείς όμως

 

Οντως. Είναι ενας Boogie DC-3 με Eminence Texas Heat μεγάφωνο  ;)

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και οι LP δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, οφείλω να ομολογήσω ότι ο ήχος σου μου άρεσε πολύ και μου κίνησες το ενδιαφέρον για το πετάλι (επίσης δεν είμαι fan των Distortions, αλλά αυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!)

 

ΥΓ1: Τόλη είναι ιδέα μου ότι έχεις αρκετά χαμηλωμένους τους μανήτες; Το έκανα κι εγώ στην 335 (γιατί μου άρεσε καλύτερα έτσι ο ήχος της) και αρχικά νόμισα ότι είναι "λάθος"...

 

ΥΓ2: Εγκαινιάσαμε και τη νέα μας ενότητα! Άντε καλή αρχή!!! ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλό κλίπ. Όσο για τον ήχο, έχουμε ακούσει άλλα πολύ χειρότερα μέσα από βίντεο be shure about  ;D, οπότε μην ανυσηχείς!!

Πολύ καλό το συγκεκριμμένο dist/on.

Όταν "έσπασες"  το vol στο πρώτο μέρος του κλίπ (Αχχχ αυτά είναι σε τέτοιο επίπεδο Gibson LP) οι μαγνήτες είχαν μιά απίστευτη χροιά και γλύκα, χωρίς από ότι κατάλαβα να ζορίζονται να καθαρίσουν ακόμα και με το distortion μπροστά από τον amp! Όταν ανέβασες πάλι το vol το γκάζι ήταν πραγματικά for me JUST ok!!! Δηλαδή "γεμάτα" blues (και όχι μόνο ) γκάζια!!

Στην ρύθμιση έπειτα με το πετάλι στο full gain, μπορώ να πώ ότι τα γκάζια ήταν εξαιρεικά ζεστά και "γεμάτα"

Keep on dude!

 

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητε Αποστολε!!.........επειδη οπως ξερεις εχουμε ακριβως ιδιο ενισχυτη (μεχρι και το ιδιο μεγαφωνο), μονο μια λεξη θα σου πω...:Δωσερεμεγαλεκαιμενατηνκιθαρακαμμιαβδομαδασπιτιμουνατηνδοκιμασωκαικαλακαιανποτεθελησειςνατηνπουλησειςεμεναναπροτιμησειςθαπουλησωτοαμαξιμουκαιθατηνπαρω................ Αυτα! ;D ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks George  ;D ;D ;D ;D

 

@ Elavd : Πρίν απο κάνα δυό χρονάκια παρατήρησα πως αν ρίξεις αρκετά το ύψος μαγνητών όπως οι Burstbucker 1  / Classic 57 / Duncan Seth Lover / Antiquity / Van Zandt Trubuckers κτλ, τότε "καθαρίζουν" λίγο πιο γρήγορα και χάνουν λίγο απο τον υπερβολικό όγκο που τείνουν να έχουν στα μεσαία. Χάνεις μεν σε sustain, αλλα ούτως η άλλως πιστεύω πως το sustain είναι υπερεκτιμημένο σαν ιδιότητα  ;D

Όταν είχα την δικιά μου 335 ο neck μαγνήτης ήταν σχεδόν πεσμένος στο cavity, και με pure nickel χορδές ο συνδυασμός ήταν απίστευτος  ;)

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου