Προς το περιεχόμενο

Vox Valvetronics XL


Yannis Methenitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Πρόσφατη παραλαβή από το Bonstudio της νέας σειράς VOX AD VALVETRONICS XL που περιλαμβάνει ενισχυτές combo στα 15W, 30W, 50W και 100W.

 

Η νέα σειρά VT-XL συμπληρώνει τη γκάμα των δημοφιλών ενισχυτών ΑD-VT.  Όλοι οι ενισχυτές VT-XL διαφοροποιούνται στο γεγονός ότι προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία High Gain ήχων με σκοπό να προσελκύσουν τους κιθαρίστες που ζητούν ακόμα περισσότερο overdrive και distortion από τον ενισχυτή τους.

 

Οι ενισχυτές  χρησιμοποιούν όπως και οι υπόλοιποι VOX της σειράς AD, την επαναστατική τεχνολογία VOX Valve Reactor με συνδυασμό λάμπας στο τελικό στάδιο του ενισχυτή και έχουν αποσπάσει για τον ήχο τους άριστες κριτικές από όλο τον διεθνή μουσικό τύπο.

 

Όλοι οι ενισχυτές VALVETRONICS-XL διαθέτουν 11 ήχους από διαφορετικά μοντέλα ενισχυτών, 11 υψηλής ποιότητας εφέ, καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης των ρυθμίσεων τους.  Επίσης,  η εμφάνισή τους είναι αρκετά διαφοροποιημένη από την κλασσική σειρά Valvetronics με πιο «επιθετικές» πινελιές.

 

ΒΟΝ STUDIO  - Ζαΐμη 8, Τηλ. 210 3833572, 3802942

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου