Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για myspace slideshow


Alter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

προσπαθω να κανω ενα slideshow με τις φωτογραφιες που εχω κανει upload στο myspace μου. μηπως κατα τυχη ξερει κανεις παιδια τα url που πρεπει να βαλω στον κωδικα. οι φωτο λεγονται 01.jpg 02.jpg και παει λεγοντας. με αλλα λογια, πως κανω slideshow χωρις να ανεβασω αλλου τις φωτογραφιες που βρισκονται ηδη στο myspace μου?

 

??? ???

 

ευχαριστω εκ των προτερων αν καποιος μπορει να βοηθησει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

Πας στο control panel -> photos. Εκει απανω εχει ενα λινκ που λεει cerate slideshow.Πατας εκεί και σου λεει τα αλμπουμ που εχεις σε μια λιστα.

Επιλεγεις ποιο αλμπουμ και κατω σου εχει ενα html κωδικα.

Το κανεις copy και πας edit profile -> band details -> bio και εκει κανεις paste των κωδικα. Preview και το βλέπεις και αν σου αρέσει save.

Αυτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρειαζομαι και εγω βοηθεια NIkoskor4.Το εκανα αυτο που ειπες εβαλα τον κωδικα στο BIO αλλα εγω νομιζα οτι θα εμφανιζοταν σε ολο το φοντο του profile.Αλλα η  φωτογραφια εμφανιστηκε προς τα δεξια εκει που ειναι οι πληροφοριες του καλιτεχνη (BIO).    Βασικα τι ακριβως ενοειτε με τον ορο slideshow;Μαλον δεν ειναι αυτο που περιμενα.

Επισης αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω στον χωρο του BIO

να βαλω ενα λινκ που πατωντας το να εμφανιζεται αυτοματα η επιθυμητη σελιδα ,γιατι απο οτι βλεπω το myspace εκει δεν εχει τετοια

επιλογη.Ενα παραδειγμα τι ακριβως θελω δινω ενα τυχαιο λινκhttp://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=4230982

σε αυτη τη σελιδα δεξια προσεξτε το link itunes Αυτο θελω να κανω και στο δικο μου.Ευχαριστω

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

ειναι ευκολο να βρεις τον κωδικα για οτιδηποτε. αλλα δεν βρισκω πουθενα σε ποιο σημειο πρεπει να μπει ο αντιστοιχος κωδικας (ολα τα site γραφουν για το απλο myspace και οχι για το myspace music οπου εχω το δικο μου.) π.χ. που επεμβαινεις για να πειραξεις το friends και το comments box..

 

υπαρχει κανενα site με αναλυτικες οδηγιες για επεμβασεις σε myspace music profiles? (στο coding δεν εχω προβλημα)    ??? ???

 

ευχαριστω και παλι ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου