Προς το περιεχόμενο

new trends in music industry (anniversary editions etc)


dimsonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο,τι λέει ο τίτλος και μπόλικο πεδίο για γκρίνια κι απο μένα πρώτα....

 

Λοιπόν η νέα τάση λέει "να τους τ αρπάξουμε" κι απο δώ παν κι άλλοι και μην τον είδατε το Παναή, take the money and run ...

 

Αντε να ξεκινήσουμε (για να μη λέτε οτι είμαι προκατειλημένος) με τους beatles. Λιγο πολύ τα είπαμε. Ξανά τα 62-66, 67-70 με ένα βινύλιο επι πλέον για κάθε πακέτο με νέα κομμάτια, για όποιον θέλει ΚΑΙ χρωματιστό βινύλιο κλπ κλπ (συνολικά 6 βινύλια γύρω στο 150άρι με μεταφορικά 170 - στην Ελλάδα ήδη στο yellow box 90 το καθένα, σύνολο 180). Αλλά τουλάχιστον εδώ έχει γίνει unmix και έχει δοθεί εξαιρετική πιστότητα σε φωνές όπου πλέον ξεχωρίζουν όλες και δεν είναι τρεις μαζί πακέτο και τα τύμπανα όπου ακούς εδώ ταμπούρο εκεί χαιχατ κλπ κλπ και αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω.

Αλλο παράδειγμα η Taylor Swift. Αυτή επειδή θεώρησε ότι ο προηγούμενος publisher την έριξε στη συμφωνία με το σποτυ και εν ολίγοις πέρνει ολίγο από μπατιρόσπορο, έκατσε και ξανα ηχογράφησε όλα τα κυκλοφορημένα άλμπουμ της, 5-6 δεν ξέρω ακριβώς πόσα, με άλλους μουσικούς και άλλη εταιρεία, μια χαρά στο κάτω κάτω δικά της είναι, τώρα τα πουλάει και παίρνει τα φράγκα.....

Ο άλλος εξαιρετικός καλλιτέχνης Ντρεικ (δεν ξέρω αν σχετίζεται με κανα δικαστή) αποφάσισε 6 μήνες μετά να ....ΞΑΝΑκυκλοφορήσει τον τελευταίο του δίσκο, βάζοντάς του κανα δυο νέα άσματα...τι άσματα δηλαδή παρλάτες επάνω σε παντς είναι....

 

αλλά ποιός κατέχει το ρεκόρ της ανιβερσαρίτιδας ?

ο πολύς μακκα με την κάπιτολ.

Κυκλοφόρησε λοιπόν το 2020 το τρίτο προσωπικό άλμπουμ με τον τίτλο ΙΙΙ και εξώφυλλο το ζάρι.

Ε....απο τότε κυκλοφόρησε το ...επετειακό στην.... πρώτη επέτειο, σαν μνημόσυνο ένα πράμα, χωρίς κάτι επι πλέον, απλώς άλλο χρώμα.

Στην δεύτερη επέτειο τι έκανε? Ε...κυκλοφόρησε το επετειακό υπ αριθ 2. Με κάτι χαρτάκια επι πλέον και άλλο χρώμα εξώφυλλο....Μουσική ίδια.

Ε τώρα αμα ρωτήσω τι έκανε φέτος που είναι η τριτη επέτειος, μη μου πείτε ξανα μνημόσυνο για τα τρίχρονα...

Βγάζει λοιπόν η κάπιτολ τον ίδιο δίσκο, χωρίς την παραμικρή αλλαγή με τίτλο 3Χ3 σε 

3 εκδόσεις, κάθε μία με το ίδιο εξώφυλλο αλλά διαφορετικό από το πρώτο, απο την επέτειο 1 και από την επέτειο 2.

Κάθε ένα έχει μέσα ιδιόχειρους στίχους από ένα random άσμα, (φωτοτυπία), έχει διαφορετικό πάτερν απο τρίχρωμο βινύλιο

Η μουσική είναι ίδια (εννοείται).

Τιμή...33 1/3 δολάρια...(έξυπνο ε? το πιάνετε?) αλλά μόνο για αμερικάνους. Οι υπόλοιποι ...35, 36....πάει η δηθενιά...περίπατο

Ετσι οι φίλοι συλλέκτες για να λενε ότι έχουν το άλμπουμ πρέπει να έχουν 3 φορές τον ίδιο δίσκο που ήδη έχουν αγοράσει τουλάχιστον 3 φορές (πιθανόν και παραπάνω σε half speed, 180 gr κλπ).

Αλλά δεν μπορούν να πάρουν 3 φορές το καθένα. Διότι απ έξω δεν ξέρεις τι έχει μέσα. Είναι σαν τη σακούλα έκπληξη που πουλάνε στα περίπτερα. Παίρνεις 2 και μπορεί να σου τύχουν 2 ίδια. Οπότε ξαναπαίρνεις. Κάποτε παίρναμε γκοφρέτες με χαρτάκια, και τρώγαμε τρώγαμε μέχρι να πετύχουμε τα δύσκολα. 

Το πιό γουστόζικο είναι ότι ο καθένας δεν μπορεί να παραγγείλει πάνω από 2. Οπότε αν θελήσεις να αποκτήσεις και τα 3 πρέπει να καταφύγεις σε μηχανοραφίες. Πχ να παραγγέλνεις με άλλο mail κλπ αλλά όσα ζευγάρια και να πάρεις δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τριάρα...

 

Προσωπικά πήρα τον δίσκο όταν βγήκε, είναι συμπαθής και καλύτερος από το ΙΙ, τα παίζει όλα μόνος κλπ...αλλά το παραπάνω σκεπτικό της κάπιτολ ? δεν με βρίσκει και πολύ σύμφωνο.

 

εδώ ένας "γκρινιάρης"

 

και εδώ ένας τυχερός ινφουεσε που του στείλανε και τα 3.....(βύσμαααα)

 

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Πολυ καλα κανουν.

 

 Μπραβο τους.

 

 Απο τη στιγμη που υπαρχουν ψηφιακα μεσα για οποιον θελει να ακουσει μουσικη, τα βινυλια πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν αυτο που ειναι: Αντικειμενα για φετιχιστες και συλλεκτες.

 

 

 Και καθε μηνα τον ιδιο δισκο αμα βγαζουν σε αλλο χρωμα και με δωρο μια τσιχλοφουσκα, απο τη στιγμη που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που τα αγοραζουν πολυ καλα κανουν.

 

 Μπραβο τους.

 

 

 

 

 

Επεξεργασμένο από manosx
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, manosx είπε

 Πολυ καλα κανουν.

 

 

η Taylor swift νομίζω δεν βγάζει βινύλια, δεν είμαι σίγουρος.

Ο Drake επίσης.

αυτοί με τα streaming

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, manosx είπε

τα βινυλια πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν αυτο που ειναι: Αντικειμενα για φετιχιστες και συλλεκτες ηλίθιους.

Τίποτα πλέον δεν με εκπλήσσει, η ανθρώπινη βλακεία έχει φτάσει πλέον σε δυσθεώρητα ύψη, οι ξύπνιοι της εποχής την εκμεταλλεύονται και πλουτίζουν. Και πολύ καλά κάνουν. 

Συνεχίστε να σκάτε 30ρια/40ρια σε έγχρωμα πλαστικά μέσα αναπαραγωγής μουσικής των αρχών του 20ου αιώνα.image.gif.3fb371343a4fea6424b80968198a9841.gif Μόνο σταματήστε να γκρινιάζετε, κανείς δεν σας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράσετε "πολύχρωμες χάντρες για ιθαγενείς".

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου