Προς το περιεχόμενο

Ωτοασπίδες!


AcidFairy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαλιστα......

 

Εγω παλι αυτο το flat δεν το ακουω.Ακουω ενα μπουκωμα μπασομεσαιο με βρωμια κ στα μπασα χωρις να καταλαβαινεις την νοτα αν δεν ειναι δυνατα να σε δονει.

 

Τις βαζω με το ματζαφλαρι το διαφανο που εχει μεσα.Δεν πεφτουν με τπτ ειτε λιγο ειτε πολυ μεσα κ αλλαζει κ ο ηχος ετσι.Τα πριμα παντως τα χανουν αυτο ειναι λογικο.Αν προσπαθεις να φτιαξεις ηχο ή να τον διορθωσεις αμφιβαλλω αν θα καταφερεις να κανεις κατι καλο με το πραμα αυτο στα αυτια.

 

Προς το παρον ειμαι απογοητευμενος απ το αποτέλεσμα κ δεν θα το συνιστουσα σε κανεναν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 71
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλημερα!

Θα ηθελα να καταθεσω και γω την αποψη μου στο θεμα ωτοασπιδες.

 

Ω.Ρ.Λ.

Προτεινω ανεπιφυλαχτα να παρετε και δευτερη αποψη σε τυχον εξεταση. Μην ψαρωσετε με τους και "καλα ειδικευμενους σε παθησεις μουσικων" γιατρους, εγω ειδα φως με γιατρο του ΙΚΑ και εν συνεχεια (μαλλον ημουν παρα πολυ τυχερος) με στρατιωτικο γιατρο, οποτε παρτε δευτερη αποψη.

 

ΑΥΤΙΑ

Καθε φορα που βουιζουν=ακουστικο τραυμα (ειτε μικρο ειτε μεγαλο) και θελει μερες για να περασει, θυμηθειτε τις πρωτες μεταλ συναυλιες σας, το σοκ που νιωσατε γυρνωντας σπιτι. Επαναλαμβανομενα ακουστικα τραυματα οδηγουν στην απωλεια ακοης, ισχυρα ακουστικα τραυματα οδηγουν στην ταχεια απωλεια ακοης (σενα μηνα εχεις κουφαθει).

 

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

Μακρια απο σιλικονης, δεν βολευουν και ειδαμε τι επαθε ο φιλος μας

Απο σφουγγαρι (0,50ευρω στα φαρμακεια) πολυ καλη λυση αλλα οταν ειναι τερμα μεσα στο αυτι κοβουν απειρα πριμα, το οποιο ειναι παααααρα πολυ καλο για ροκ μαγαζια ή χαλια συναυλιακους χωρους! Για προβα καλο ειναι να μην μπαινει ολη μεσα  :o πειραμτιστειτε λιγακι και θα καταλαβετε τι εννοω!

Μερικες των 2-3 ευρω απο γνωστα καταστηματα μουσικων ειδων του κεντρου, ειναι καλες κανουν περιπου την ιδια δουλεια με τις σφουγγαρενιες αλλα ειναι γελοιες στην εμφανιση

Custom made, η ακριβωτερη και η καλυτερη λυση..

 

ΠΡΟΒΑΔΙΚΟ

Τα στουντιο με μεγαλη αιθουσα ειναι οτι καλυτερο ποτε δεν εχουν βουιξει τα αυτια μου (εκτος αν εχω πλεον κουφαθει)

Στουντιο - DIY τα φυσικα ηχοαπορροφητικα ειναι η καλυτερη λυση αλλα και τα τεχνητα ειναι οκ, αλλα αν ειναι δυνατα η μουσικη οτι και αν κανεις...

 

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ

Εμεις που τωρα λεμε για ωτοασπιδες και κατα ποσο κοβουν καποιες συχνοτητες παραπανω, θα ειμαστε οι ιδιοι που σε καμια 10ετια θα συζηταμε για ακουστικα βαρυκοιας και κατα ποσο αναπαραγουν και δυναμωνουν ισοποσα ολες τις συχνοτητες..?

Γιατι η γενια των μουσικων με προβληματα ακοης δεν εχει γερασει ακομα..(σκεφτομαι να ανοιξω επιχειρηση με τετοια ακουστικα για μουσικους!) ;D

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου