Προς το περιεχόμενο

Modrec...recorded in Athens...mixed in NYC


Ottomo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...Παιδια δεν θα μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας τον πιο πρόσφατο δίσκο που τελείωσαμε...

Produced by Ottomo with Modrec,

Recorded by Ottomo @ fabliquid studios athens

Mixed By Alex Newport  @ metropolitan sound nyc

Mastered By Jeff Lipton with Maria Rice @ peerless mastering boston

 

http://www.last.fm/music/Modrec/_/ArtNaive?autostart

http://www.last.fm/music/Modrec/_/R.M.?autostart

http://www.last.fm/music/Modrec/_/threearmedman?autostart

 

...έχει κι αλλα εκεί ...ολόκληρο το νέο τους δίσκο...

 

Μην ξεχάσετε να στηρίζετε τις μπάντες που σας αρέσουν είτε πηγαίνοντας στις συναυλίες τους είτε αγοράζοντας τη μουσική τους...ειτέ απλα αναφέροντας το όνομα τους....περιμένω σχόλια....

www.fabliquid.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλοί! Ωραίες μουσικές, καλές ιδέες, έξυπνες συνθέσεις και παραγωγή - πολύ καλός ήχος. Πραγματικά μπράβο !

Peace, Love, death metal

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mπράβο σε όλους και στους παίχτες αλλά και σε σένα Ottomo για την καλή δουλειά που έκανες.

Τέτοια γκρούπ και παραγωγές ανεβάζουν το επίπεδο της Ελληνικής σκηνής και των Ελληνικών παραγωγών γενικότερα.Αυτό είναι και το ζητούμενο αφού έχουμε βαρεθεί να ακούμε Ελληνες "επαγγελματίες" μουσικούς και παραγωγούς.

Τέτοιες δουλειές λοιπόν μας ανεβάζουν όλους και σηκώνουν τον πήχη ψηλότερα.Μπράβο και πάλι και καλή επιτυχία σε όλους. :)

 

 

 

Υγ. Τα μειονεκτήματα που άκουσα τα βάζω σε υστερόγραφο ακριβώς για να υποβαθμίσω την σημασία τους ;)

Λοιπόν, αισθητικά, ενώ το progressive στοιχείο είναι σημαντικό και απαιτούμενο σε μια σύγχρονη μπάντα κατά την γνώμη μου, στους modrec είναι λίγο υπερβολικό από την άποψη του μεγάλου βαθμού αλλαγής (θα ήταν προτιμότερες οι λιγότερο "σοκαριστικές" αλλαγές από μέρος σε μέρος, ο αριθμός των αλλαγών αλλά και η διάρκεια των μερών που είναι πολύ σύντομη κατά΄την γνώμη μου και δεν προλαβαίνουν τα μέρη να "χωνεύονται" από τον ακροατή. {ειδικά στο ΑrtNaive}).

Τεχνικά, θα μου άρεσε μια πιο πολυδιάστατη χωρική παλέτα, εννοώντας ότι ακούγεται το σύνολο λίγο μονοδιάστατο ενώ θα μπορούσαν να δημιουργηθούν λίγο πιο ενδιαφέροντες "χώροι".

Τέλος το compression στο 2track (δεν ξέρω αν έγινε στο mix ή στο master) είναι λίγο υπερβολικό αφού ειδικά η μπότα "βυθίζει" το mix ακόμη και σε ήρεμα σημεία όπως στο 1 λεπτό πριν το τέλος του threearmedmen.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....η αλήθεια είναι οτι η πρώτη επαφή μου με τα παιδιά μου είχε αφήσει αυτη την prog εντύπωση...αλλά -και ίσως επειδή ξέρω τόσο καλά τα κομμάτια τώρα- μπορώ να σου πώ ότι οι μελωδίες τους μου φαίνονται απίστευτα ξεκάθαρες....αλλα ναι καταλαβαίνω τι εννοείς......τώρα σχετικά με το compression μπορώ να σου πώ οτι κατα κάποιο τρόπο ήταν και το ζητούμενο απο την αρχή...οι περισσότεροι από εμάς τους ηχολήπτες μπορεί να το ακούμε και να γκρινιάζουμε γιαυτό αλλά όπως και να εχει ...compression is the sound of today...υπάρχουν κίλα compression σε αυτο το δισκο και κανει τρελό μπαμ...αλλα γενικός εχει χρησημοποιηθέι πολυ περισσότερο σαν εφφε...δεδομένου οτι αν εξαιρέσεις ελάχιστα σημεία στο δίσκο οτι εφφε παιζουν οι κιθάρες ειναι γραμμένο στο tracking...τα παιδιά παιζοθν ετσι ακριβώς και live...που πιστεύω είναι και το μεγάλο ατού τους...υπαρχει κομμάτι στο δίσκο που εχει γραφτει straight live...ολοι μεσα στο ιδιο δωμάτιο με τους ενισχυτες και όλα...good stuff...:)

www.fabliquid.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περί compression , και μένα μου αρέσει πολύ ειδικά αν είχα τα μηχανάκια σου :) :'( απλώς μου φάνηκε λίγο παραπάνω το pumping στο 2track και μένα γενικώς μου αρέσει να είναι πιο transparent.Aλλά, nο big deal!

 

Μπράβο που γράψατε live. Περίπου πως "στήθηκε" το πράγμα? Έβαλες τίποτα gobos?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου