Προς το περιεχόμενο

Ήρθε η custom TD12


kotsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!! Τωρα με το χιονι ειχα πιο πολυ χρονο να ασχοληθω με το καινουριο μου σετακι, και εβγαλα και μερικες φωτογραφιες για να το δειτε!

Εχει τον TD-12 εγκεφαλο της Roland, με 3 PD-85  μαυρα για tom και βαθυ,

                                                  με 1 PD-105  μαυρο για ταμπουρο,

                                                  με 1 KD-85  ασπρο για κασσα

                                                  με το VH-11 για hihat

                                              και με τα πιατα που φερει το TD-20.

Δηλαδη 2 CY-14c και 1 CY-15R, και προβλεπεται να προστεθουν και αλλα κομματια. Καθως οπως θα δειτε και παρακατω, τα σκεφτηκα ολα ετσι ωστε να μην χρειαστει να αγορασω το πανακριβο mds-12( rack) της roland. Τα εβαλα ολα πανω σε ενα rack της dixon το οποιο ειναι και πολυ μεγαλυτερο, και πολυ πιο γερο και πιο φθηνο. Και επισης περασα ολα τα καλωδια μεσα απο τις μπαρες του rack για να αποφυγω τις ..."μακαροναδες" των καλωδιων. Τελος, ακουστικα, πηρα της Sennheiser τα HD-280 professional, για σκαμπο της tama το HT-730, και για βαση hihat την HH75W.

Αν χρειαστει καποιος οποιαδηποτε πληροφορια πανω σε αυτο το σετ, εαν μπορω, θα βοηθησω οσο το δυνατον καλυτερα ;) :) :) :)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει αντικειμενικά δεν είναι και λίγα! Το module έχει επιπλέον εισόδους για επιπλέον pad? Στο δάπεδο τι έχεις? Δεν μεταφέρονται κραδασμοί στους από κάτω γείτονες ή δεν έχεις? Πάντως είναι σετάκι αξιοζήλευτο και σίγουρα για αρκετό εως πάρα πολύ καιρό !  ;D ;D 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς θεου δεν λεω πως ειναι λιγα. Αλλα αν ψαξει κανεις στην αγορα δεν θα βρει πολλους με την τιμη αυτη. Και αναφερομαι και στους..."μεγαλους".

 

εχει 3 επιπλεον. 1 για crash (οπου εβαλα ενα) και 2 για οτι θες. ευτυχως απο κατω υπαρχουν μονο θεμελια, αν και εχω βαλει μια πολλη χοντρη μοκετα, οποτε δεν θα ειχα προβλημα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου