Προς το περιεχόμενο

To Muzart Festival στο HELEXPO PALACE


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μουσικό χώρο και καθιερώνεται ως ένα τετραήμερο θεσμικό γεγονός, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα ωδεία της Αττικής, τα μουσικά συγκροτήματα και τους επαγγελματίες του χώρου, να συναντηθούν σε ένα οργανωμένο πολυχώρο. 

Αποτελεί μια πρωτοποριακή διοργάνωση καλύπτοντας τις ανάγκες για την προβολή και την παρουσία όλης της εγχώριας αγοράς μουσικών οργάνων και μουσικής τεχνολογίας, καθώς και των ιδιωτικών και δημοσίων μουσικών σχολών. 

 

* Το Muzart Festival  λαμβάνει χώρα στο HELEXPO PALACE ( Λεωφ. Κηφισίας 39 Μαρούσι Αθήνα )

 

* Απευθύνεται σε 10.000 επισκέπτες  (μαθητές και καθηγητές ωδείων, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς, μουσικά συγκροτήματα)

 

* Η είσοδος των επισκεπτών είναι ελεύθερη.

 

Στόχος του  MUZART  FESTIVAL  είναι να αποτελέσει ένα κόμβο επικοινωνίας όλων των φίλων της μουσικής και να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους μουσικούς να προβληματιστούν, να ενημερωθούν από κοντά για τις εξελίξεις στο κλάδο της μουσικής τεχνολογίας και οργάνων καθώς και να γνωρίσουν όλα τα τελευταία μουσικά μοντέλα. 

 

Οι interactive μουσικές διαδικασίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Festival, προάγουν το υψηλό επίπεδο μουσικής παιδείας των επισκεπτών καθώς επίσης και παρουσιάζουν ένα από τα μεγαλύτερα σε έκταση μουσικά περιεχόμενα σε πανελλαδικό επίπεδο. Δίνουμε τη δυνατότητα σε εταιρείες να δοκιμάσουν και να παρουσιάσουν νέες τεχνολογίες και ηχητικά συστήματα σε πραγματικές συνθήκες και συναυλιακούς χώρους. Προγραμματίζουμε την επαγγελματική και τη Business to Business κατεύθυνση, εφαρμόζοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο υψηλών προδιαγραφών και δοκιμών.   

 

Περιεχόμενο 

 

Στο Muzart Festival, διαμορφώνεται ένα σύνολο μουσικών παρουσιάσεων με θεματικό προγραμματισμό, προσεγγίζοντας όλα τα ενδιαφέροντα των φίλων της μουσικής. 

 

* Τέσσερις μουσικές σκηνές οι οποίες δίνουν βήμα στα ωδεία και τις μουσικές σχολές της Αττικής να παρουσιάσουν μουσικούς και σχήματα (πάνω από 50 παρουσιάσεις επιλεγμένων ωδείων) από την Πέμπτη το απόγευμα ως την Κυριακή το βράδυ. (παίζοντας Live).

 

* Το κάθε ωδείο ξεχωριστά έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει την ετήσια μαθητική συναυλία του μέσα στα πλαίσια της διοργάνωσης, σε έναν άκρως επαγγελματικό συναυλιακό χώρο.    ( συμμετέχουν πάνω από 100 ωδεία )

 

* Παρουσίαση 90 μουσικών συγκροτημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

 

* 8 θεματικές ενότητες, σε σεμιναρικάκο επίπεδο μουσικής τεχνολογίας, απευθυνόμενες σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου.

 

* Παρουσίαση μουσικών οργάνων και μουσικής τεχνολογίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

 

* Σεμινάρια από σχολές μουσικής εκπαίδευσης και μουσικής τεχνολογίας .

 

* Συναυλία από γνωστά μουσικά συγκροτήματα του εξωτερικού (19 Απριλίου).

 

 

 

Έκθεση 

Το εκθεσιακό μέρος της διοργάνωσης αποτελείται από τους εξής τομείς : 

 

          o Αντιπρόσωπους  μουσικών οίκων.

          o Κατασκευαστές παραδοσιακών οργάνων.

          o Σχολές μουσικής τεχνολογίας.

          o Ηχητικά συστήματα.

          o Περιφερειακά.

          o Δισκοπωλεία.

          o Νέες τεχνολογίες ήχου και φωτισμού.

          o Παρτιτούρες.

          o Δισκογραφικές εταιρίες.

          o Studio ηχογραφήσεων.

          o Μουσικά συγκροτήματα και σύνολο.

          o Μουσικές εκδόσεις.

 

 

Τοποθεσία 

 

Το εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO PALACE βρίσκεται στην Λεωφ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι – Αθήνα.  Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο που καλύπτει στο έπακρο κάθε ανάγκη για την υψηλή ποιότητα παρουσίας των εταιριών – εκθετών και για την  κάλυψη των απαιτήσεων της άρτιας διεξαγωγής του μουσικού περιεχόμενου του Festival (τέσσερις indoor χώρους με ηχομόνωση για την λειτουργία των μουσικών σκηνών και της έκθεσης).

 

Οργάνωση : L.M.N. Productions 

 

Πληροφορίες : www.fitisi.gr

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου