Προς το περιεχόμενο

Air Guitar Greece 2008… η επιστροφή!


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

 

GAGARIN 205

 

Μια και μοναδική βραδιά, μια και μοναδική εμπειρία...

 

Music is in the Air !!!

 

Ζωντανή εμφάνιση από τους The Baboon Show (Punk Rock - Sweden) και τους Los Plantronics (Mariachi Death Surf - Norway). Και ακόμα ...ένα air set από την air band των Ludwig Von Dutch (France).

 

Στα ινία της βραδιάς, παρουσιαστής, ο Dan “Bjorn Turoque” Crane (USΑ), ο πρεσβευτής του Air Guitar Nation σε όλον τον κόσμο...

 

Και βέβαια οι φετινοί διεκδικητές του ελληνικού τίτλου που θα αγωνιστούν στη σκηνή του Gagarin 205 για μια θέση στο πάνθεον του AIR GUITAR!!!

 

Έπαθλο; Πέρα από τον τίτλο και τη δόξα;

 

Ένα ταξίδι στο Oulu στην Φινλανδία για τον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος και ακόμα μια κιθάρα Fender Squier Showmaster, προσφορά της εταιρίας Βενέδικτος Στόλλας. 

 

Αν θέλεις να είσαι και εσύ μέσα στους μονομάχους, άφησε τη φαντασία και το πάθος σου για τη μουσική να σε οδηγήσουν, πάρε την πένα σου και έλα με 60 δευτερόλεπτα από το αγαπημένο σου κομμάτι να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Όλοι κρύβουν έναν πρωταθλητή μέσα τους...

 

Use the air guitar Force!!! 

 

Με την αιγίδα της πρεσβείας της Φινλανδίας και την υποστήριξη της Scandinavian Airlines (SAS).

 

Για συμμετοχές email: [email protected] & tel: 210-7218061.

 

(Προσοχή! οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Μαρτίου.)

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

www.airguitargreece.com

 

 

More Info:

 

The Baboon Show σχηματίστηκαν στα τέλη του 2003. Τον Μάιο του 2004 κυκλοφορούν το "This is it!", ένα EP με έξι κομμάτια. Εμφανίζονται σε ολόκληρη τη Σουηδία και δημιουργούν τη φήμη ενός από τα καλύτερα live συγκροτήματα. Υπογράφουν στη σουηδική ανεξάρτητη εταιρία National και το ντεμπούτο τους κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2005 με τίτλο"Don't Don't Don't". Τα singles "Boredom Boredom Go Away!" και "It's a sin" ξεχωρίζουν και ακούγονται συνεχώς στα σουηδικά ραδιόφωνα και κανάλια. Επτά μήνες αργότερα, τον Μάιο του 2006 έχουν το δεύτερο τους album "Pep Talk". Ενώ το 2007 έρχεται το τρίτο τους album "Betsy's Revenge". Γρήγορος ρυθμός, μελωδικές κιθάρες και εκρηκτικά φωνητικά με έντονες επιρροές από Ramones, Blondie και X Ray Spex.

 

www.myspace.com/thebaboonshow

 

Los Plantronics παίζουν Mariachi Death Surf (όπως οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τη μουσική τους) από το 1996.  Fuzz-surf κιθάρες, instrumental σε στυλ Link Wray και garage punk γεμάτο με μεξικάνικα πνευστά. Δέκα ολόκληρα χρόνια κλείνουν μόνοι τους τις συναυλίες τους και κυκλοφορούν τους δίσκους τους στην δική τους εταιρία - Mariachi Productions. Και παρόλο που είναι από το Oslo σαν τους ακούσει κανείς νομίζει πως έχει να κάνει με μεξικάνους παρανόμους που καπνίζουν πούρα, παίζουν με τα όπλα τους και απολαμβάνουν τη μουσική...                            www.myspace.com/losplantronics

 

Οι Ludwig Von Dutch σχηματίστηκαν πριν δύο χρόνια ...κάπου ανάμεσα στο θέατρο και τη μουσική. Αρχικά ήταν μόνο για μια φορά μετά όμως αποφάσισαν να το συνεχίσουν και άρχισαν να εμφανίζονται σε φεστιβάλ και συναυλίες με μόνο σκοπό να προσφέρουν στο κοινό διασκέδαση μέσα από τη μουσική τους φαντασίωσή. Η ιδέα άλλωστε είναι πολύ απλή... Χωρίς εξοπλισμό, χωρίς sound check, μόνο όρεξη και φαντασία.  Άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσεις τα αγαπημένα σου συγκροτήματα χωρίς να κάνεις λάθος ούτε σε μια νότα? Η απάντηση είναι ... να παίζεις σε μια air band!!!

 

www.myspace.com/ludwigvondutch

 

Ο Bjorn Turoque έχει λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς air guitar… παγκοσμίως.  Από τότε που ξεκίνησε, μαζί με την αεροκιθάρα του έχει εμφανιστεί στο CNN, VH1, Late Night with Conan O'Brien, Last Call with Carson Daly, Fox & Friends, στο Bill & Ted's Excellent Adventure special edition DVD και… στο video clip της μπάντας μιας γιαπωνέζας. Έχει δώσει διάλεξη πάνω στο θέμα στο Μουσείο Experience Music Project στο Seattle και είναι ο ιδρυτής του Aireoke: όταν το air guitar συναντά το karaoke.

 

Συμπρωταγωνιστούσε στο βραβευμένο ντοκυμαντέρ Air Guitar Nation της Alexandra Lipstiz. Οι ήρωές του είναι ο κιθαρίστας Jimmy Page, ο γλύπτης Richard Serra και ο φιλόσοφος Friedrich Nietzsche. Αποχώρησε από την αγωνιστική δράση το 2005 και από τότε είναι ο επίσημος παρουσιαστής του USAir Guitar Championships.

 

To alter ego του, ο Dan Crane, ήταν κάποτε ένας βαρετός software producer. Μετά ανακάλυψε ... το air guitar. Η ζωντανή απόδειξη της απελευθερωτικής δύναμης του αόρατου οργάνου. Το air guitar ήταν ο καταλύτης που επέτρεψε στον Crane να αφήσει την βαρετή δουλειά του και να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει συγγραφέας. Εμφανίζεται και ως Jean-Luc Retard σε ένα faux γαλλικό συγκροτήμα, τους Nous Non Plus.

 

www.myspace.com/aireoke 

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου