Προς το περιεχόμενο

Ήρθε η Rockinger!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με χαρά μου σήμερα είδα το ειδοποιητήριο του ταχυδρομείου για να πάω να παραλάβω το Swamp Ash Strat Kit της Rockinger.Φοβερό πακετάρισμα με δυό κούτες η μία μέσα στην άλλη.Η κιθάρα τώρα,είναι πολύ καλή κατασκευή σαν μια κλασσική fender vintage στύλ και πολύ ελαφριά(τούς είπα να μου φέρουν την πιό ελαφριά που θα έβρισκαν!).Το nut,παρόλο που δεν τους είπα να το κόψουν η κιθάρα ήρθε με κομμένο nut(όχι και τόσο καλά κομμένο όμως,η σόλ χορδή ψιλοκολλάει μέσα στην σχισμή).Οι χορδές επειδή είχαν σημάδια σκουριάς είπα να τις αλλάξω για να ελέγξω γενικά και την κιθάρα.

Τις έβγαλα λοιπόν,βγάζω και το pickguard να δώ πως τα έχουν κάνει από μέσα και με ευχάριστη έκπληξη είδα ότι τα ποντεσιόμετρα είναι made in japan και το switch made in usa.Οι μαγνήτες δεν έγραφαν κάτι πάνω αλλά υποθέτω πως είναι αυτοί που εκθειάζει ο superfunk!Α,επίσης είχε και ένα φύλλο αλουμινίου(υποθέτω) κάτω από τα ποντεσιόμετρα προφανώς για θωράκιση(shielding-πως το λένε δεν ξέρω ακριβώς).Η γέφυρα έχει ατσάλινο μπλόκ,τουλάχιστον έτσι μοιάζει και είναι η κλασική με τις 6 βίδες.

Το μπράτσο είναι λίγο παχύ(όχι πολύ όμως) αλλά για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό.Το μεγάλο του πλεονέκτημα(για μένα τουλάχιστον) είναι ότι είναι αφινίριστο γεγονός που δίνει πολύ ωραία αίσθηση και δεν κολλάει το χέρι.Έβγαλα και το μπράτσο για να δώ γενικά την κατασκευή και μπορώ να πώ πως είναι πολύ καλή,με σφιχτό neck joint.Τα τάστα δεν μου φαίνονται για jumbo αλλά επειδή δεν έχω εμπειρία από πολλές κιθάρες δεν μπορώ να σχολιάσω.Σχετικά καλά βαλμένα όμως αλλά όχι τέλεια,π.χ. αν κυλύσω ένα ύφασμα κατά μήκος του μπράτσου νιώθω ότι γρατσουνίζεται από τα τάστα στο πάνω μέρος.Anyway μικρό το πρόβλημα.

Τα κλειδία τώρα είναι η μεγάλη μου απογοήτευση(το περίμενα όμως).Δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει το γεγονός ότι δεν υπάρχει βίδα για να σφίξεις τα κλειδιά και επίσης δεν ανταποκρίνονται άμεσα στο γύρισμα.

Απο ήχο δεν την δοκιμασα σε ενισχυτή γιατί δεν έχω τώρα αλλά ακουστικά μου άρεσε πράγμα που δείχνει τι μπορεί να περιμένει κανείς.Σίγουρα δεν είναι τέλεια ρυθμισμένη αλλά παρατήρησα ότι με την χρήση τρέμολο χάνει λίγο και υποψιάζομαι ότι γι'αυτό φταίει το nut αλλά ίσως και τα κλειδιά.Στην πορεία σίγουρα θα βάλω lock κλειδιά.

Αυτά,συνοψίζοντας θα έλεγα ότι η κιθάρα αυτή είναι για άτομα που ψάχνουν κάτι σε vintage στύλ.Το βασικό της μειονέκτημα είναι τα κλειδιά και το μέτρια κομμένο nut.Κατά τα άλλα είναι τέλεια για αυτό το είδος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

gto234 μεγιες :D σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που μας εδωσες σιγουρα θα ενδιεφεραν πολυ κοσμο εδω μεσα.δεν ειμαστε και πολλοι απο εδω μεσα που να παραγγελνουμε κιθαρες απο αυτες τις εταιριες...αντε καλοπαιχτη και οταν την βαλεις και σε ενισχυτη μακαρι να ειναι και αυτο που φανταζεσαι :wink: (που λογικα θα ειναι... :wink: )

 

Υ.Γ.1.ψαχνω drummer απο θεσσαλονικη... πουλαω fender twin reverb re issue 65,με 2ηχεια eminence legend,καρτα ηχου terratec phase 28

 

Y.Γ.2.δειτε εδω το Gear μου:...http://www.photobox.co.uk/shared/browse.html?c_album=1207401

 

 

τα mp3 μου:ic-musicmedia.com/takis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ παιδιά,έγραψα το μινι-review επειδή μου είχε πεί ο elavd να του πω εντυπώσεις μόλις την πάρω και λέω δεν τις γράφω στο φόρουμ να τις δούν και όσοι ενδιαφέρονται.Έβαλα την κιθάρα να παίξει μέσω Η/Υ αλλά δυστυχώς κατευθείαν το καρφί στο line-in οπότε δεν είχε προενισχυση μπροστά και ακουγόταν μέτρια με τα guitar rig,revalver που δοκίμασα.Τα καθαρά είναι ωραία αλλά αν δεν μπεί σε λαμπάτο δεν λέει.Που θα πάει θα έρθει και αυτός ο classic 30 κάποια στιγμή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χεχε αλλαξες στο καπακι και την φωτο σου.η αλλη θα ζηλεψει τωρα ομως που την προδωσες ετσι με την φωτο και βλεπω τσακωμους στο σπιτι :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό-παιχτη!

 

Πόσο σου πήγε συνολικά; Θα ήταν ωραίο αν μπορούσες να ανεβάσεις και καμία φωτογραφία.

 

Γεράσιμος

Ευχαριστώ!Συνολικά με μια δερμάτινη ζώνη και 7 σετ χορδές μου ήρθε 598Ευρώ και κάτι ψιλά!Φώτο δεν μπορώ να ανεβάσω διότι δεν έχω ψηφιακή' date='ούτε καν κινητό με φώτος!

χεχε αλλαξες στο καπακι και την φωτο σου.η αλλη θα ζηλεψει τωρα ομως που την προδωσες ετσι με την φωτο και βλεπω τσακωμους στο σπιτι icon_biggrin.gif

Ναι την άλλαξα!Η άλλη βρίσκεται σε άλλα χέρια τώρα οπότε δεν παίζει τσακωμός :D απλά την είχα βάλει να την θυμάμαι λίγο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok!

το nut ΔΕΝ ειναι κομμένο για αυτό και κολλάει η χορδη,ειναι απλά "διαμορφωμενο" θα το φτιάξουμε όμως (& το fret sprout που είναι λογικό μια και η κιθάρα ήρθε σε διαφορετικό κλίμα) :wink:

τα vintage keys όντως έχουν περισσότερο backlash απο τα μοντερνα αν όμως περάσεις σωστά τις χορδές & έχεις σωστο νατ δεν θα σου ξεκουρδίζεται....

καλόπαιχτη 8)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:D Καλόπαιχτη gto234!!!!

Να ρωτήσω αν πλήρωσες με πιστωτικη και μήπως

ξέρει κανείς αν δέχονται Visa Electron στη Rockinger;;

Make a married woman laugh and youre halfway there

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου