Προς το περιεχόμενο

volume controller σε ΚORG TR


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά,θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι...

Εχω αγοράσει ένα πετάλι έντασης το οποίο όποτε το βάζω στο pa-50 στην υποδοχή pedal/switch και με κάτι μικρές ρυθμίσεις στο μενού μπορώ και το χρησιμοποιώ άνετα....Οταν όμως το βάλω στο korg TR μου στο swich επειδή είναι ξεχωριστά,άν και ρυθμίζω τα global δεν λειτουργεί...Ξέρει κανείς ακριβώς τα βήματα ώστε να συνδέσω άμεσα το πετάλι χωρίς προβλήματα???

 

Ευχαριστώ

  dEpAS...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε γνωρίζω να σου απαντήσω ακριβώς σε αυτό που ρωτάς άλλα, αν το πετάλι σου έχει υποδοχές line in-line out, γιατί δε δοκιμάσεις να το συνδέσεις με την έξοδο του TR σου; Θέλεις απαραίτητα να το δουλεύεις σαν Expression?

 

Αν δε θες να ελέγχεις άλλες παραμέτρους με το πόδι εκτός της έντασης δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το συνδέσεις έτσι όπως λες....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε depas, νομίζω ότι θα έπρεπε να βάλεις το πετάλι στην υποδοχή για το expression και να ρυθμίσεις από τα global settings να ελέγχει το volume. Η υποδοχή switch ξέρω ότι προορίζεται για latch-type πετάλια όπως το Boss FS-5 (για αλλαγή patch με το πόδι και τέτοια).

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή το switch δεν κάνει με λίγα λόγια για αυτή την δουλειά???Πάτως οι μόνεσ εξόδους που έχει το όργανο ειναι το damper το swich και το pedal...Άν ειναι θα ξαναδοκιμάσω και θα σας πώ με σιγουριά να λυθεί και για όλους τους άλλους που πιθανόν να έχουν παρόμοιο πρόβλημα....Ευχαριστώ προκαταβολικά ;) ;) ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου