Προς το περιεχόμενο

Η Β. Στόλλας στην Muzart 2008


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Για άλλη μια φορά η Β. Στόλλας έδωσε το παρόν σε έκθεση μουσικών οργάνων και τεχνολογίας.

 

Δηλώνοντας έμπρακτα την πρόθεση της να υποστηρίξει κάθε κίνηση που αφορά την ενημέρωση του κοινού, συμμετείχε στην έκθεση Muzart που έγινε στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO της Αθήνας, από τις 18 έως τις 20 Απριλίου.

 

muzart08.jpg

 

Σε ένα περίπτερο 75 τετραγωνικών μέτρων, παρουσίασε τις νέες παραλαβές των εταιρειών που αντιπροσωπεύει.

 

Κιθάρες και ενισχυτές όπως η νέα Fender American Standard Stratocaster και ο Supersonic amp, ο Mesa Boogie Triple Rectifier stack, η λευκή Jackson Randy Rhoads RR24 και οι Roland Cube Street και AC90, ενώ το virtual guitar system VG-99 ήταν συνδεδεμένο με τo πολύ ενδιαφέρον RC-50 Loop station.

 

Στην κόκκινη αντλία βενζίνης της Fender η μία από τις 100 παγκοσμίως Crossroads Antigua Stratocaster με υπογραφή και σκίτσο/σχέδιο του Eric Clapton.

 

Τα τύμπανα της Pearl εκπροσωπήθηκαν με ένα πανέμορφο Masters series kit καθώς και η DW με ένα Aztec Gold Collectors kit που δέσποζαν στο κέντρο του περιπτέρου.

 

Keyboards της Roland όπως το νέο E-09 arranger με ελληνικούς ρυθμούς και ήχους που έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, το τερατώδες V-Synth GT synthesizer, το νέο FP-7 stage piano και τα HD-1 electronic drums, που σχεδόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

 

Αυτά και πολλά άλλα ήταν στην πρίζα προς δοκιμή και που βέβαια τιμήθηκαν δεόντως από τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου