Προς το περιεχόμενο

Αγορά ενισχυτή μπάσου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον νομίζω οτι το πρωτο πραγμα που θα ηταν καλο να ξεκαθαρίσεις, ειναι το τι ηχο ενδιαφερεσαι να βγάλει το παιξιμο σου. Γιατι οι ενισχυτες που αναφερεις ειναι μεν καλοι αλλα καπως ξεχωρίζει ο καθενας για τον ήχο του. Οι line6 και ο rolland ειναι νομιζω κατι σαν 'πολλα σε ενα', και ειναι σίγουρο οτι θα σε καλυψουν στα πρωτα σου βηματα. Εαν ομως έχεις ονειρα να μοιασεις σε συγκεκριμενους bass players, μπορουν καποιοι εδω να σε καθοδηγησουν να επιλεξεις εναν ενισχυτή με τον ήχο που θα πλησιάζει το αγαπημένο σου στυλ.

 

Πήρα την απόφαση να μάθω μπάσο λόγω του Laswell αλλά πραγματικα δε με απασχολεί ακόμα να έχω κάποιο συγκεκριμένο ήχο.Απλά θα προτιμούσα κάποιον που δε θα μου χάλαγε τη διάθεση για εξάσκηση.

 

λοιπον πριν 6 μηνες εψαχνα και εγω για ενισχυτη ακουσα πολλούς...

Για την τιμή αυτή οι καλύτεροι με την μεγαλύτερη ισχύ είναι οι ASHDOWN

Εγώ πήρα αυτόν και είναι από τις καλύτερες αγορές ever

http://www.thomann.de/gr/ashdown_t15180s.htm

οσο ακούω και άλλους τον ερωτευομαι παραπάνω....... :)

Και μην ξεχνάς ειναι 180 Watt RMS :)

 

Έχω τσεκάρει τον Ashdown αλλά είναι αρκετά μεγάλος για το χώρο μου (+ βαρύς) και ίσως πάρω κάτι καλύτερο όταν χρειαστώ πολλά watt.

 

Δε θα το κουράσω άλλο.. ρωτάω γενικά για να δω τι παίζει με τους ενισχυτές.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαίρεται...

Εγώ πριν κάνα δυο χρόνια που έψαχνα για ενισχυτή για συναυλίες (stage monitor) κατέληξα στον Hartke (στα 70 watt όμως) ο οποίος είναι πολύ αξίολογος...Δε ξέρω για τους άλλους αλλά ο συγκεκριμένος (τουλάχιστο ο Α70) έχει  bass reflex  ;) κ επίσης το ηχείο του είναι τύπου silvercone που σημαίνει,μεταξύ άλλων,σκυλί!!Θα πρότεινα,για αυτά τα λεφτά και ανάμεσα στους 3 που ανέφερες αρχικά,σίγουρα τον Hartke...Αν πας παραπάνω χρηματικά check-αρε κ κάποιους SWR στα 230€ (περίπου)...

Αυτ(ι)άάάάάά  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου