chembeast Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Είχα κάνει περίπου το ίδιο για το ταμπούρο με την βάση του. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Apla pragmata! :) A3ize to psa3imo k thn upomonh! Ty se osous boh8hsan ya authn thn agora mou! ;) Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Ποσο πλήρωσες για όλα αυτα ? Αξιζουν σε σχεση με μετριες προς ακριβες σείρες ακουστικών drums? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2008 Καλά...μόνο αυτό έχεις να μου πείς? :P Πλάκα κάνω..!Κοντά στις 4000 μου βγήκε η κούκλα! :) Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drummerd Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Με γεια λοιπον φιλε Depon.Καλοταξιδη η δεσποινιδα σου. jungle it till it's funky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Να'σαι καλά!Ευχαριστώ! ;D Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grohl Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 MODULE :TD-3 (Hi-Hat VH-11,Snare:PINTECH PD-105,TOM:3X PD-85 ,KICK:Pintech Kick & cymbals 2X CY-12RC,1X CY-8) DRUM PEDAL:IRON COBRA POWER GLIDE HI-HAT STANDS:PEARL H-800W DRUM THRONE: DIXON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostasxri Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα φίλοι ντράμερς. Ωραίο θέμα! Να και το δικό μου σετ Τύμπανα: TAMA Rockstar Διπέταλο: TAMA Iron Cobra Πιατίνια: Paiste - Sabian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Πολύ όμορφο το set σου φίλε μου. Φαίνεσαι πολύ οργανωμένος (με το λάπτοπ σου :P) και γενικότερα φαίνεται "άνετα" στημμένο το set. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Συμφωνώ. Πολύ ωραίο σετ και έχεις και το χώρο να το ...απλώσεις και να το κοπανήσεις αλύπητα. Ζηλεύω... ;) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση