Προς το περιεχόμενο

Mackie Control Universal Pro / MCU Pro & Steinberg Cubase


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ τη μουσική και φιλική κοινότητα των Noiz'ers !!!

 

Εύχομαι επ' ευκαιρίας και καλό μήνα !

 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία εργασίας,εδώ στα δικά μας τα πάτρια εδάφη,με το Digital Audio Workstation Controller "Mackie Control Universal PRO".

Τόσο το ίδιο αλλά και με τα υπόλοιπά του,δηλαδή το ΧΤender και το C4,όσον αφορά στην εργασία και συνεργασία με το Vubase SX 3/4.

 

Βέβαια υλικό και μάλιστα οπτικό υπάρχει άφθονο.Και (ως συνήθως) στις επιδείξεις όλα "σκίζουν" κι όλα δουλεύουν τέλεια.

 

Πολλές και οι απόψες στα ξενόγλωσσα φόρουμς.

 

Πάρα ταύτα,θα με ενδιέφερε - ίσως όμως όχι μόνο εμένα αλλά και άλλους φίλους του Noiz.gr και χρήστες μουσικής τεχνολογίας - ποιες είναι οι γνώμες και οι απόψεις των φίλων της κοινότητάς μας.

 

Επίσης,αν γνωρίζει κανείς τις εξελίξεις σχετικά με το C4 και Cuabase.Αν τελικά επιτεύχθει η καλή επικοινωνία των δύο τους.Μια και κανείς δεν αναγνωρίζει το δικό του,ας το χαρακτηρίσω,λάθος.Δηλαδή η Mackie λέει ότι δε φταίει αυτή για το ότι το C4 δε δουλεύει με το Cubase.

 

Αν πάλι,από τους αναγνώστες αυτού του θέματος,δεν υπάρχει κάποια άποψη επί του αναφερόμενου μηχανήμτος,θα πρότεινα εναλλακτικά ποια άλλα Controllers θα πρότειναν ή τις εμπειρίες τους με άλλα DAW Controllers,στο στυλ αυτού του μηχανήματος,με γνώμονα πάντα την αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον της Steinberg στο Cubase/Nuendo.

 

Σας ευχαριστώ ...

... και συγνώμη αν σας κούρασα !

 

Μουσικά ...

φιλικά ...

BonyBo !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Κάποια στιγμή πριν μερικούς μήνες έπεσαν στα χέρια μου ένα MCU και ένα extender. Τα συνέδεσα μεταξύ τους. Άνοιξα το Nuendo στα remote devices, επέλεξα αν θυμάμαι καλά το Mackie emulation και έπαιξαν τέλεια. Το ίδιο και στα Pro Tools. Τα κράτησα για μία εβδομάδα περίπου, όπου τους "ήπια" το αίμα.

Από εμένα λοιπόν, τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου